evet canım hiçde kolay değil artık hamile kalmak ben 5.ci ayım klomende 6ay kullanıcam işte daha sonra eger kalamazssam aşılamaya geçicez ben daha önce dış gebelık gecırdım ve ondan sonra olmadı işte rahım fılmı cektırdım tek tüpümün biri tıkalı işte bakalım hayırlısı kaç yıllık evlisin...sağol Ayşeciğim ne zor bir durummuş,hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim...sen şuan tedavinin hangi aşamasındasın? hepimiz için hayırlısı
bende 2bucuk yııllık evliyim canım hayırlısı olsun hakkımızda rabbim ne zaman yazmışssa o zaman olur sadece bizler zamanını bekliyoruz rahim filmini de cektir inşallah bi sorun cıkmaz canım...iki yıllık evliyim bir yıldırda istiyoruz,ama kısmet olmadı benim ve eşimin tahlilleri temiz çıktı en son rahim duvarına bakıldı oda normal bi rahim filimi çektirmedim ama çok korkuyorum sen kaç yıllık evlisin
slm kozacım naber nasılsın tedavi aşaman nedir bayadır giremıyorum bende bi gelişme yok bekleme aşamasındayım....
hadi inşallah canım dualarım seninle inşallah olur bu defa hayırlısıysa tabiki canım mikro nasıl oluyo bilmiyorum ama bilgi verırmısın rica etsem...Hayatım ben 3 gün önce mikro yaptırdım 28 ini bekliyorum heyecanla🙂 Ben de bekleme aşamasındayım ama az kaldı vaktimiz inanıyorum🙂