K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
arkadaşlar klomen kullanırken çok fazla akıntısı olan var mı aranızda. benm bugün çok akıntım var. su gibi ama çok
seastarh merhaba canm nasılsın uzun zamandr giremedim siteye.görüşmeyeli bi değişiklik var mı?senn tedavin nasıl gidiyo?
teşekkür ederim canm. ilk defa böle bişey olunca endişelendimcanım o akıntı yumurtladığını gösteriyo.güzel bişey yani.bu günlerde ilişkiye girilirse hamilelik kolaylaşıyo sperm daha uzun yaşıyomuş.
Evet, benim de oluyor. Endişelenme. Bu iyi ve olması gereken bir şey merak etme. Yumurtanın geliştiğini gösteriyor.arkadaşlar klomen kullanırken çok fazla akıntısı olan var mı aranızda. benm bugün çok akıntım var. su gibi ama çok
merhaba canım vitamin hapı değil klomen yumurta geliştirici hap canım yumurtanın büyümesini sağlıyo...klomen dediginiz ilac bir tür vitamin hapi degilmi hani gebe oldugunda alinir. bende kullaniyorum ama vitamin hapi gebe olmak icin. aciklarsaniz sevinirim
mrb canım idare eder.sen nasılsın?benim bu ay yarım kaldı yumurta büyümedi çünkü.adetimi bekliyorum.sen napıyosun bi gelişme var mı?