hayırlısı olsun canım.inşallah ilk ay kavuşursun bebişine 🙂
Ay inşallah canım duaların kabul olur rabbim hepimizi güldürür inşallah...
hayırlısı olsun canım.inşallah ilk ay kavuşursun bebişine 🙂
ay canım yaa hep takıp edıyorum aslında ama cok yazamıyorum biraz yorgunum bu konuda ıkı asılma gecırdım ılkı tutttu kımyasalla sonuclandı ıkıncısı hıc tutmadı cok yoruldum madden ve manen bende ılcede yasayan bırıyım asılama ıcın kendı memleketıme gıdıyorum evımden uzak 15 gün oralarda kalıyorum hergun hastaneye gıt kan ver muayeneye gıt flaan sonuc elde var sıfır olunca baya bı uzuluyo ınsan
birde ben rahım fılmı sonrası kanal tıkalı cıktı rahım ıcı yapısıklık falan cıktı ıste laparoskopı gecırdım kütahyadakı doktorlar hıc rahım fılmı falan demeden ignelere gecelım dedı bırı dıgerı aasılama yaaplım dediı kabul etmemıstım o sorunlarla degıl asılama tup bıle tutmazmıs sonradan ögrendım aman sor doktoruna cok korkuyorum para için yapılan tedavılerden
anlamıda cok sekermıs isimyle yasasın inş
Selam arkadalar bugun doktora gittim yumurtalığım klomen ile 32,5 cm olmuş çok büyümüş dedi doktor.2 gün sonra tekrar gel dedi ama başka açıklama yapmadı 3 yumurtalık var büyük ama 32,5 cm dedi.bunun sonucu ne olur bileniniz varsa nolur yardımcı olun hamilelik olurmu sizce? şimdiden teşekkürler..