K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
selam kızlar çok mutluyum bir yıllık evliyim klomenin ikinci seansından sonra gebe kaldım yumutam 14cm oldugu halde hamile kaldım ALLAH herkese nasip etsin bu duyguyu
evt bende klomen tedavisi görüyorum iki ay oldu.bu ay çatlatma iğnesi de vurdu doktor.ama şu an adetim geldi ve moralim sıfır 🙁(((( üzülmemek elde değil.allah herkesin yardıcısı olsun.AMİN.
evt bende klomen tedavisi görüyorum iki ay oldu.bu ay çatlatma iğnesi de vurdu doktor.ama şu an adetim geldi ve moralim sıfır 🙁(((( üzülmemek elde değil.allah herkesin yardıcısı olsun.AMİN.
üzülme canım hayırlısı olsun inşallah son edetimiz olur bu gördüğümüz. bende senin gibiyim ilk ay klomen kist yaptı ikinci ay çok umutluydum çatlatma iğneside oldum ama adet oldum bugün beşinci günüm klomene başladım bu ay günde bir tane alacam geçen ay sabah akşam içtim rahim duvarını inceltmiş klomen o yüzden gebelik olmamış doktorum öyle söyledi bu ay son deneme klomenle inşallah hayırlısıyla olur
klomen en fazla kaç ay kullanılabiliyor? dr istediği kadar kulandırabiliyor mu?
benim doktorum 3 ay kullanabilirsin dedi bu son ayım inşallah hamile kalırım. olmazsa igne tedavisine başlayacakmışız inşallah gerek kalmaz. senin kaçıncı ayın?