ozgul'cüm benim de cok kasık ağrım olmuştu..Bi de ilişki sırasında felaket bi ağrı oluyodu dayanamıyodum.ama adetin 21.günü falan geçmeye başladı.şimdi ağrı falan kalmadı..
bu arada benımde adetim yarın itibari ile 21 olacak bendede ağrı yok olmaya başladı ama bu seferde sol kasığımda biraz ağrı ve bacağıma vuruyo birazda.
iğneden sonra 14.gün bu ayın 24 ü ama benım adetlerim düzenli hep genelde 2 gün aşağı gelıyo adet günümde 28 nisan.bakalım hayırlısı olsun pek ümidim yok bu aydan ama herşeyin hayırlısı.sen kaç aydır denedin normal olarak benim 8 ay oldu dedim bu ayda klomen ve iğneyi deniyeyimevet bende de sağ taraftan sonra sola geçti ağrı ama o, o kadar ağrımadı.Hayırlısı olsun.sen ne zamana bekliyosun gün olarak?
iğneden sonra 14.gün bu ayın 24 ü ama benım adetlerim düzenli hep genelde 2 gün aşağı gelıyo adet günümde 28 nisan.bakalım hayırlısı olsun pek ümidim yok bu aydan ama herşeyin hayırlısı.sen kaç aydır denedin normal olarak benim 8 ay oldu dedim bu ayda klomen ve iğneyi deniyeyim
benimde klomeni ilk kullanışım.
canım 1.gün gecikme olunca evde test yaptım çıkmadı,2.günü kanda baktırdım 0,1 çıkmadı yani..bugün 6.gün oldu hala bişi yok.bugünde olcakmışım hissi de yok..ateşimde 36,7 🙂 hafta sonuna kadar beklicem olmazsam haftaya tekrar kanda baktırıcam.Dün bir hemşire arkadaşımla konuştum.kanda erken baktırmışsın dedi( 2.gün)...5 gün gecikmenin ardından doğru sonucu alırsın dedi.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ve sağlıksıyla hepimize nasip etsin.
bende 2 yıllık evliyim cnm ama ilk devlete gittim 1 yıl dolmadan bişey yapmıyoruz dediler şimdi özele gidiyom ama bu seferde hem doktor hem iğne parası baya yüklü oluyo bu ay devam etsemmı etmesemmı karar veremedimben 1,5 yıllık evliyim.6 aydır istiyoruz..doktora gittik 6 ay bile yeterli bir süre dedi ( ben 1 sene olmadan bişey yapmaz diye düşünüyodum) ama klomene başladı..
cnm Rabbim inş. hepimizn kucağını sağlıklı sıhatli bi bebekle doldursun.gerçekten zormuş isteyipte olmaması allahım kimseyi anne olmaktan mahrum etmesın farklı bişeymiş ben daha yeni yeni anlıyorum bunu.dua edelim de tutsun canım 🙂 ben de heyecanlandım 🙂 inşallah hamilelik haberini alırız .