bilgin için tşkler canımsen bilirsin ama doktorlar iğneden sonra genel olarak 14.günü falan öneriyo.hapın ve iğnenin etkisiyle hormonlar yükseliyo.
bende klomen tedavisi oldum ve 8 gün önce çatlatma iğnesi yaptım acaba test yapmak için daha erkenmi
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 8 aylık evliyim polikistim var 2 defa klomen ve çatlatma iğnesi yaptım olmadı bu ay tekar klomen kullandım bakalım hayırlısı
canım ya sana hangi iğneden yaptılar iğnenin adı neydi bende yaptırdım 6 gün oldu test içinde erken sanırım doktorlar 12. ve 14. gün yaptırıyorlar sanırım yinede sen bilirsin bu arada iğne yaptırtıktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşadınmı bel ağrısı karın ağrısı gibi
slm kızlar ben adet oldum yine yine yine.çok yoruldum artık hatta bıktımmmmm.artık doktora gtmicem çok sıkıldım......[/QU
canımm benim üzülme zamanı değil demekki.keşke benim gibi sadece iğne vurulsaydın.sen moraliniyüksek tut canım yaaaa.elbet olucak.
2ay serophene tedavisi oldum geçen ay iğne vermedi bu ay pregnly adlı iki doz iğne yaptırdım kalçadan.ara ara kasık ağrım oluyor ve sıcak basması var hele geceleri sıcaktan yatamıyorum.belimde çok ağrıyor.iğnedenmi adet olacam diyemi bilmiyorum canım.3 gün kaldı adetime
evet iğne yaptığım zaman ağrılarım çok olur sırt kasımlarım doktoruma sordum yumurta çatladığı için iğne baskı uyguluyor yumurtalıklara ö yüzden sırt ağrı yapıyor ALLAH yardımcımız olsun kimsenin emeğini boşa çıkarmassın