o kadar içten inşşşşşş yazmışsın ki 🙂 ben de en içten dileklerimle inşşşşşşallllah hamilesindir diyorum 🙂
ay canım benimm çok tşk ederim aynı dilekler senin ve isteyen herkes içinde geçerli.inş rabbim hayırlısıyla
verir
o kadar içten inşşşşşş yazmışsın ki 🙂 ben de en içten dileklerimle inşşşşşşallllah hamilesindir diyorum 🙂
aminn canım benimde bugün itibariyle 3 günüm geçti çok şiddetli olmamakla birlikte arada bendede oluyor o kasık ağrısı ayrıca sıcak basması da var bel ağrısı desen felaket özelliklede fazla ayakta kalırsam sanki ayrılıcak gibi oluyor bendede aşırı uyku ve sabah iştahsızlığı var
aminn canım benimde bugün itibariyle 3 günüm geçti çok şiddetli olmamakla birlikte arada bendede oluyor o kasık ağrısı ayrıca sıcak basması da var bel ağrısı desen felaket özelliklede fazla ayakta kalırsam sanki ayrılıcak gibi oluyor bendede aşırı uyku ve sabah iştahsızlığı var
canım aynı kahverengileri ben de yaşıyorum ama adetimin ilk günü oluyor,2.gün kırmızılar geliyor. ben de geçen ay hsg çektirdim ve 3 gün boyunca çok az kahverengi geldi sonra kırmızıya dönüştü ben de bi şey anlamadım. bu ay hsg nin 2.ayı oluyor,inşallah Rabbim kısmet eder de bebişim olur.
üzülmemek elde değil seni çok iyi anlıyorum ama her sonuca hazırlıklı olmak gerekiyor canım. bu mübarek aylarda birbirimize çok dua edelim Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
canım ya bende bu ay eğer adet olursam doktorum rahim filmi çektirelim dedi.sen ve senin gibi olan arkadaşlar bana bilgi verebilirmi çünkü ben çok korkuyorum.nasıl zormu neler yaşadın anlatırsan sevinirim
Bende bu ay çektirdim acı oluyo tabi ama dayanılamayacak bişey değil rahat ol çok kısa sürüyo adetin 8 günü felan çekiyolar çokda korkuyosan anestezili yapıyolar canım bizler daha doğum yapıcaz inş bu acı bize vız gelirr🙂))[/QUOTE
anestesili çekmek en iyisi sanırım
benim adetlerim düzensizdir.ilaç tedavisi gördüm 2 ay.3üncü ayımda doktor ilaç vermedi yumurtalıklarda gelişme gözledi ve bekleyelim dedi.bugünle birlikte 6 gün olacak olmuyorum.pazartesiyi bekliyorum kan tahlili için.umutlanmak istemiyorum.geçen ayda çok umutlanmıştım hamilelik belirtileride fazlaydı ama 5 gün sonra hastalanmıştım.inş bu sefer umudum kırılmaz🙁
canım ya bende bu ay eğer adet olursam doktorum rahim filmi çektirelim dedi.sen ve senin gibi olan arkadaşlar bana bilgi verebilirmi çünkü ben çok korkuyorum.nasıl zormu neler yaşadın anlatırsan sevinirim