B
burçinduman
Forum Okuru
19 yasındayım.... daha ama olsun cok ıstıyorum bebegım olsun napayım 🙂))) benle bır buyur 😀
19 yasındayım.... daha ama olsun cok ıstıyorum bebegım olsun napayım 🙂))) benle bır buyur 😀
bırde sey yenı konu actıqımızda mesela yemek tarıfı resım koyamıyorum nasıl koycam hangı ıfadeye tıklıcam 🙂
slm kızlarrrrrr çatlatma iğnesini vurulalı bugün 18 gün olduuuuu.....salıya kadar olmazsam test yapılcak çok heyecanlıyım
inşallah güzel haberler verirsin senin için de seviniriz bu mübarek günlerde canım bol bol dua et...
slm kızlarrr nasılsınız bende dr değiştirdim yumurtalarım takibe alındı yumurtalar büyümüyormuş bu dr da bana serephone diye bi ilaç werdi adetin 13. günü tekrar gelmemi söledi adetime daha çok war hayıırlısı diyelim canım çok sıkkın yinede 🙁
soruyu çok güzel sormuşsun canım okur okumaz tık diye anladımhmmm anladım bende alayım yapayım barii 🙂) bırde bısey sorcam benm adtım 5 gun surdu 2 tane klomen hapı kaldı içeyımmı ıcmeyeyımmı ? bırde hapım bıtıgı gıbı doktora gıdeyımmı ve doktor pazartesı gunu full mus salı gunune verıldı dktr gunu bana 11de gec kalmıs olabılırmıyım... doktor için. ve doktora gorunmeden onceeee 😕 eşim kac gundr dıo işte anlayın dktordan once olursa yumurtalık bozulurmu olusmussa kafam karısık 😕
şaka bi yana canım ilacı doktorunun tavsiye ettiği gibi kullan ve ilişki konusunda tereddütün olmasın,tabi ki doktora gitmeden önce ilişki olur ve korkma yumurtalar bozulmaz şekerim 🙂ayy ınşş hamış kalırım bırde ya yumurtalıklarım yıne olusmamıssa 😕 off dusnmek bıle ıstemıyorum 😕