Kudret narı faydaları mide ülserine iyi gelir mi

S

Semias<<<

Forum Okuru
Kudret narı faydaları mide ülserine iyi gelir mi
Kudret narı faydaları nelerdir mide ülserine iyi gelir mi

Selam

Ben iki defa mide kanaması geçirdim ikincisi çok kötüydü hastanede 4 gün yattım. İkinci mide kanama mı 4 sene önce geçirdim. Bugün bir arkadaşım mide rahatsızlıklarına kudret narının çok iyi geldiğini söyledi. Kudret narı mide ülserine iyi gelir mi kudret narının faydaları nelerdir gerçekten kudret narını kullanırsam mide rahatsızlıklarım geçer mi kullananlar var mı sonuç alanlar var mı yazarlarsa sevinirim
 
Merhaba

Ben de senin gibi mide kanaması geçirdim. Midemde helikobakteri olduğu ve minik minik yaraların olduğunu söylemişti doktor. Hastanede 1 gün yattım . Daha sonra sürekli mide koruyucu ilaç kullanmak zorunda kaldım. Kudret narı yağı özellikleri mide ülserine çok iyi geldiğini söyleyen arkadaşlar var hatta kullanıp tedavi olduğunu çok faydalı bulduğunu arkadaşlar var.

Ben denemedim ama kantaron yağı kullandım uzun süre sabahları aç karnına içiyordum çok faydasını gördüm. Bu arada mide koruyucu hapı haftada bir kez içmeye başladım. İnşallah zamanla onu da bırakmayı düşünüyorum.

Kudret narını denemekte fayda var ısrarla arkadaşlar bana da tavsiye ettiler . Hatta bir tanesi bir küçük kavanoz kudret narı yağı getirdi. Bir hafta falan kullandım ama tabii bir haftalık kullanım bunun için yeterli değil. Daha sonra evde kantaron yağı vardı onu kullanmaya devam ettim.

Aşağıdaki linkte kudret narı ile ilgili detaylı bilgiler var. Onu da incelersen faydalı olur

 
Geri
Üst