Kulunç ağrılarına ne iyi gelir

A

AysunX1

Forum Okuru
Kulunç ağrılarına ne iyi gelir
Kulunç ağrılarına ne iyi gelir bitkisel tedavisi

Merhaba

Yaklaşık 1 senedir benim kulunçlarım Fena halde ağrıyor tutuluyor Ne yapacağımı çok bilmiyorum çünkü bir sürü şey denedim Doktorun verdiği kremler var onları sürüyoruz biraz rahatlatıyor bir süre sonra tekrar oluyor Kulunç ağrısına ne iyi gelir ne yapmalıyım bitkisel bir tedavi yolu var mı hangi bitkiler iyi gelir nasıl bir tedavi yolu vardır doğal bitkisel bir tedavi şekli var mı ne tavsiye edersiniz ne yapmalıyım
 
Merhaba

Bazen senin de dediğin gibi benim de gerçekten kulunçlarım ağrıyor tutuldu mu da tam tutuluyor kas gevşetici kremler falan kullanıyorum kas gevşetici kremler ile masaj yapıyor eşim iyi geliyor kuvvetli bir masajdan sonra ve o kremleri sürdükten sonra sırtımı sıcak tutuyorum sıcak bir havlu koyuyorum iyi geliyor. birkaç tane krem var onları kullanabilirsiniz .

Ayrıca aktardan alabileceğiniz şalgam yağı var bu yağı yaklaşık 10-12 gün boyunca kulunçlarınıza masaj yaparak sürülürse kulunç ağrılarınızdan eser kalmayacağını fitoterapi uzmanları söylüyor. Şalgam yağını aktarlardan temin edebilirsiniz ya da güvenilir İnternet sitelerinden alabilirsiniz. Eğer aktarlarda bulamazsanız internette şalgam yağı diye ararsanız çıkacaktır.

Ayrıca aşağıya da bir link bırakıyorum kulunç ağrısının nedenleri ve tedavi şekilleri ile ilgili

 
Geri
Üst