SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Şubat 2008 #11 Ce: M.C. nin köşesi teşekkürler minik +100 rep vallahi yeni gördüm k.bakmayasın sağolasın
suskun_gız Yeni Üye Üye 27 Şubat 2008 #12 Ce: M.C. nin köşesi abcim kösen hayırlı olsun 😀 ayy kızlarrr öldum gülmekten Allah yüzünüzden gülücügü eksız etmesın
Ce: M.C. nin köşesi abcim kösen hayırlı olsun 😀 ayy kızlarrr öldum gülmekten Allah yüzünüzden gülücügü eksız etmesın
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #13 Ce: M.C. nin köşesi merhaba ılk basta bole gusel bı sıte ıcın cok tesekkur ederım hemen hemen hergun sabahtan akşama kadar sıtedeyım ve burda olmak cok hosuma gıdıyooo
Ce: M.C. nin köşesi merhaba ılk basta bole gusel bı sıte ıcın cok tesekkur ederım hemen hemen hergun sabahtan akşama kadar sıtedeyım ve burda olmak cok hosuma gıdıyooo
*jellibon* Daimi Üye Üye 28 Şubat 2008 #14 Ce: M.C. nin köşesi saolasın mc ağabey vallah iyi oldu bu rep. telafisi olduysa sevindim.....
*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Şubat 2008 #15 Ce: M.C. nin köşesi kıskanç cemooooşşşşşş kıs boşver karamel karıştırsın m.c. ağabi işimize geliii kıs
Ce: M.C. nin köşesi kıskanç cemooooşşşşşş kıs boşver karamel karıştırsın m.c. ağabi işimize geliii kıs
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #17 Ce: M.C. nin köşesi ben den sızın kosenıze kucuk bı ıkrammm