Meçhul'un üst komşusu=)
Meleklerim benim bir üst komşum var taaaa 6.katta oturuyor kendileri😀Ben taşınalı daha 1 ay olmuş kadın hergün gelip zile basıp ne yapıyon diyor.Bende temizlik,yemek vs.diyorum.Birgün sabahın 7si geldi bu zile bastı ama uzun uzun basıyor😀Açtım üst komşu bana diyor ki ben pazara gidiyorum😀Bana gelen olursa de ki pazara gitti die😛iha:
İnanın daha kadının adını bile bilmiyorum
Kadına dedim abla sana gelen beni nerden tanısında snei bana sorsun ben yeni taşındım dedim😀Bana diyor ki gelirler gelirler😀
Tabi ki kimse gelmedi.Yani böyle saçma birşey yok beni nerdne tanıyacakalr daha sen bile beni tanımıyorsun
İnsan oğlu ne garibiz ya😀Ve inanın bu eve taşınalı 5 ay olacak kadın her pazara gitmesinde bana gelip haber veriyor😀
Kadına dedim abla sana gelen beni nerden tanısında snei bana sorsun ben yeni taşındım dedim😀Bana diyor ki gelirler gelirler😀Tabi ki kimse gelmedi.Yani böyle saçma birşey yok beni nerdne tanıyacakalr daha sen bile beni tanımıyorsun
İnsan oğlu ne garibiz ya😀Ve inanın bu eve taşınalı 5 ay olacak kadın her pazara gitmesinde bana gelip haber veriyor😀