Mekan Günlüğüm

Cevap: Ce: Mekan Günlüğüm

06 agustos2008
ben cok mutluyum ve cok heyecanliyim benim en iyi arkadasim evleniyor bu cumartesi.benim icin onun dugunu bir baska cunku o benim kardesim gibi,bir birimize cok yakiniz.inshaAllah hep oyle kalalim.onun boyle mutlu olmasi benide cok mutlu ediyor nikahta aglamazsam iyi bir seydir.ben evlendigimde salonda dugun yapmadik nikahi kiydik evde aile arasinda simdi onun etkiside var galiba benim ustumde🙁 ben cok istedim ama olmadi esimin kardesi olmustu.onun icin en iyisi boyle diye dusunduk.neyse bir seyler karaladim bende daha dogrusu pembeledim🙂yine ugrarim ben buralara hosuma gitti

Cevap: Mekan Günlüğüm

7 ağustos perşembe

bu gün çok kötü başladı babamı rüyamda ölmüş gördüm ve cığlıklarla uyandım eşimin sesini duyunca anladım rüya olduğunu sabahın yedisiydi babamı aradım ağlıyordum ben iyiyim merak etme dedi hala etkisindeyim onları çok özledim inşallah salı günü gidicem düzceye doya doya öperim babacığımı

bu aralar çok yorgunum hastalıklarda üst üste geliyor şükür ALLAH a dermansız derdim yok ama yanlız başıma uğraşmak beni yoruyor bir ameliyat olmam gerekiyor basit bişey ama çocuklarıma bakacak kimse yok erteleyip duruyorum inşallah yanıma biri gelirde bu sıkıntıdanda kurtulurum.

valla yine döktüm içimi rahatladım canım bilgem ne güzel akıl etmişinde açmışın bu bölümü sen bitanesin🙂

1 Eylül

Bugün seminerler başladı, mesaimiz başladı... Tuhaf ve karmaşık duygularla çıktım evden sabah, hala atabilmiş değilim üzerimden.

Çok çeşitli şeyler var üstüste gelen, bakıyorum olanlara şöyle bir, anlamlandırmaya çalışıyorum kendimce.

Ramazan Ayı'na girdik, Allah'ım huzur versin, bereket versin...

Bazen insanlar yaptıklarının; yapmaları gereken en doğru hareket olduğunu düşünüyorlar. Aksini iddia edemiyorsun, bazen bazı şeyleri gösteremiyorsun. Sonra zaman geçiyor, çok da umursamıyorsun.

Sustum, konuştum, gülümsedim, durdum... Bağırmak istedim sonra bir an:

"Senden yaradan başka birşey almayan bu yürek bile sustu yine bak" diye...

Bağıramadım...

1 Eylul
Biraz huzun,biraz mutluluk...Ramazan basladi cok sevindim ,cok heyecanlandim.Her sene zor beklerim Ramazani,mukabele zamanini, neseli iftarlari,gozu kapali nerdeyse yari uykulu yapilan sahurlari ama Mevlam bu sene ilk haftasini tutmama nasip etmedi.InshaAllah ondan sonrasini bol bol ihlas dolu bir Ramazan yasarim yine.

1 Eylül
Gün iyi basladi aslinda, ama kendimi halsis yorgun hissettim
Ben neden bukadar düsünüyorum herseyi, nobody is perfect, bunu daha cok kullan canim
Aman herneyse iste

5 eylül cuma
bu gün kendimi çok yorgun hissediyorum başka bir eve taşındık yerleşme işi yeni bitti eşyeları eve atıp izne düzceye gitmiştim izin dediğimde 10 gün sadece koşuşturmaktan zaten birşey anlamadım bir hafta oldu döneli döndüğümün ertesigündü kız kardeşim erken doğum yapmış çok moralim bozuldu geride dönemedim küçük bir bebeğim var yanlız yolculuk yapamıyorum birde rahatsızlığım var neyse buda yetmezmiş gibi kardeşim bebeğini kaybetti 35 haftalık bir bebekti ve böbrekleri çalışmıyormuş 3 gün yaşamış sadece çok üzüldüm kardeşimin pisikolojisi alt üst istanbula geliyor şimdi burada iyi bir pisikoloğa gider inşallah düzelir canım kardeşim onu çok seviyorum....

25.06.2009 saat 14.55

merhaba melekler mekanı sayfam..işteyim her zamanki gibi...çok sıcak ve ben çok bunaldım yaa..1 haftalık yaptığım zonguldak tatili bile fayda etmedii..ben bitanemi çook özlüyorum yaa dayanamıyorum..acaba gelcek mi istanbula..beni daha doğrusu ikimizi nasıl hayat bekleyecek çok merak ediyorum..hakkımda hayırlsı olsun..sınavı kazanıp gidecekmi yoksa burda işmi bulcak..allahım nolursun istanbulda iş bulsun..ayrılmayalım..ayrıca bugün kandil..sana uzanan ellerimizi boş çevirme ya rabbim..sen affedicisin..sen bizi af eyle ya rabbim(amiin)..

Geri