Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MELEK fm SUNAR..dj meçhul yayında..Meçhulle MEÇHULsaatlere hoşgeldiniz...
adminlerim ve meçhulçüm ne güzel olmuş burası ben çok şarkı istedim siz burayı açmakla bizi ne kadar mutlu etiniz ne söyliyim aklıma bişeyde gelmiyoki tek kelimeyle muhteşeminde ötesinde olmuş benim bidanelerim
Veee mesajlarımıza devam ediyoruz sevgili tatlı dinleyicilerim.. Şimdiki mesajımız laetitiadan gelmiş bendenn ceynurdan yağmurr send evurup durma şu cama:seker: adlı şarkıyı istemişşş😀hemenn çalıyorumm😀 Kız ne istiyorsun yağmurdan bırak vursun cama canımmm:zuha:
önüm arkam sağım solum sobe korkarım bu defa saklanamadın içinde kalmadı desem yalan gözünün ortasına patlatamadım içim dışım herşeyimken özüm sözüm sevgilimken neden neden neden hiç anlamıyorum ne sanırım senden nefret ediyorum yağmur sende vurup durma şu cama onu görmek istemiyorum artık onu sevmek istemiyorum artık yağmur sende vurup durma şu cama uyu uyu uyu biraz büyü sayende bozuldu aramızda büyü yazık bana yazık ne körmüşüm geceleri seni düşümde görmüşüm içim dışım herşeyimken özüm sözüm sevgilimken neden neden neden hiç anlamıyorum ne sanırım senden nefret ediyorum yağmur sende vurup durma şu cama onu görmek istemiyorum artık onu sevmek istemiyorum artık yağmur sende vurup durma şu cama
Meleklerden gelen mesajları tek tek okuyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum🙂🙂
Hep beraber kopalımm bariiii....
kopmaya hazırmısınız hazırsanızzz başlıyorummmm....işte kopmalık bir şarkı ...
EMİR VE YILDIZ TİLBE..
ahhhh eline düştüm elimlee.... ahhhhhhhhhhhhhhhh
Ne korkuyorsun
Aşık olmaktan mı söyle
Aşk seni bulunca hep kaçar mısın böyle Gezip dolaşırken aaafin yerindeyken
Hiç düşüncen yoktu her şey yolundayken
Aa gülüm noldu
Şşşşttt
Ne korkuyorsun
Aşık olmaktan mı söyle
Aşk seni bulunca hep kaçar mısın böyle
Gidip konuşsaydın ya orada dururken
İki lafın belini kırıverseydin ya
Belki o cesaret edemedi
Aaahh
Bana ah çektirme aşk
Ahhh
Eline düştüm elimle
Ahhh
Nasıl güzelsin öyle
Ahhh
Asılı kaldım sende Ne zaman aşık olsan tuhaflaşıyorsun
Küçük bir çocuktan çocuk oluyorsun
Şimdi düşünürsün kaşını gözünü
Hayallerin söyler lafını sözünü
Aa gülüm yalan mı
Şşşşştt
Ne zaman aşık olsan tuhaflaşıyorsun
Küçük bir çocuktan çocuk oluyorsun
Gidip konuşsaydın ya orada dururken
İki lafın belini kırıverseydin ya
Belki o cesaret edemedi
Aaahh
Bana ah çektirme aşk
Ahhh
Eline düştüm elimle
Ahhh
Nasıl güzelsin öyle
Ahhh
Asılı kaldım sende
Güze şarkımızla sizi başbaşa bırkaıyor ve bu akşamlık bu akdar diyorum yarın yeniden görüşmek dielğiyle...MELEK FM DE kalınnnn cancağızlarım....mucukkkkkkk.....
İyi akşamlar melek fmin melek dinleyicileri🙂Yine bir akşamda sizlerleyim🙂Malum sabahları yoğun olduğum için akşamları yayına başlıyorum🙂
Evett ben yokken baya bir mesaj gelmiş😀 İlk mesajımız tuğçemden gelmiş...Tuğçem canım ben boş bırakıyrmıyım hiç burayı yahuHemm öyle boş boş mesaj ne oluyor bakalım insan bir şarkı ister aşkıcığınaa:
Evett cancağızlarım benim dadlı çitlenbiklerim..
Sıraki mesajıma geçiyorum şimdiki mesajımızz sitemizin arızalı meleği arızadan gelmiş.....vaaavvvvv😀 Arıza çaldığımız şarkılaırn biraz dışına çıkıyor ve benden bir tükü istiyor..Arızacımm sne yeterki iste benn sana sebahat akkiraz da çalırım izzet altın meşedee
Vee yayınımızı güzel bir tüküyle açıyorum.. Arızacım sana ve tüm meeleklere gelsiinn...
SEBAHAT AKKİRAZ vee şaşkın yarim..sizlerle..
Rüzgar İle Yarışamam
Cahil İle Konuşamam
Nadan İle Barışamam
Dedim Amma Geçti Zaman Yarim Yarim Şaşkın Yarim
Yarim Yarim Düşkün Yarim
Yarim Yarim Gülmez Yarim
Yarim Yarim Bilmez Yarim Gönlüm Gönlüne Bağladım
İçin İçin Kan Ağladım
Gençliğim Güzel Çağlarım
Le Le Geldi Geçti Zaman Musam Der Ki Yar Olmazsa
Gelip Hatırım Sormazsa
Doya Doya Yar Sarılmazsa