tuqqce Daimi Üye Üye 3 Haziran 2008 #1 Melekler Mekanı üyeleri için hazırladım büyük jest :) kendi ellerimle hazırladım nasıl arkadaşlaR?????Ev hanımlarımızın rengini farklı yaptım🙂 Son düzenleme: 4 Haziran 2008
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 3 Haziran 2008 #2 Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. ayyyy çok güzel olmuş ama ev hanımlarını yazmamışsın aşkolsun. emeğine sağlık
Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. ayyyy çok güzel olmuş ama ev hanımlarını yazmamışsın aşkolsun. emeğine sağlık
M Misafir Forum Okuru 3 Haziran 2008 #3 Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. çok hoş olmuş ellerine sağlık canım + 100 rep hakkındır 😀 verdim gitti 😀
Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. çok hoş olmuş ellerine sağlık canım + 100 rep hakkındır 😀 verdim gitti 😀
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #4 Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. çok güzel olmuş ellerine sağlık...
aSqimSin Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #5 Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. çok güzel yapmışsın ellerine sağlık canımmm🙂 +rep de benden🙂
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #6 Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. çok güzel emeğine sağlık canım 😉
PaSikA Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #7 Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. ellerine sağlık canım çok güzel olmuş 🙂
mislinay Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #8 Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. olmazmı hemde muhteşem olmuş ellerine ve emeğine sağlık bu arada bencede ev hanımlarını ekle çünkü ev hanımları büyük çoğunlukta🙂🙂🙂 bizi unutmaaaa🙂
Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. olmazmı hemde muhteşem olmuş ellerine ve emeğine sağlık bu arada bencede ev hanımlarını ekle çünkü ev hanımları büyük çoğunlukta🙂🙂🙂 bizi unutmaaaa🙂
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #9 Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. doktor var ben yokum.....yaaawww bırraakkk yaaaww ben kustum.....ya aatamam yaa tammmmaaammmm...olmasınn... şakaaa şşaaaakkaaa..çok guzle olmus..emegıne saglık
Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. doktor var ben yokum.....yaaawww bırraakkk yaaaww ben kustum.....ya aatamam yaa tammmmaaammmm...olmasınn... şakaaa şşaaaakkaaa..çok guzle olmus..emegıne saglık
CaRiZmA Vip Melek Üye 4 Haziran 2008 #10 Cevap: Melekler Mekanı üyeleri Için.. Helal be tuqqce 😀 Emegine saglik canim!