Cevap: melekler ne yapayım kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen
canııım beniiim ilk annenle konuşun deriiim..sakın kaçmayııınn.aile herşeydiiir..ama anlıyorumm onsuzda yapamıyosunn.bu sorunn bendede var...ama tam tersiii beniiim ailemm istemiyoorr..mecburende bişey yapamıyoruuzz..hakkında hayırlısı olsun meleğiiim beniiim
canııım beniiim ilk annenle konuşun deriiim..sakın kaçmayııınn.aile herşeydiiir..ama anlıyorumm onsuzda yapamıyosunn.bu sorunn bendede var...ama tam tersiii beniiim ailemm istemiyoorr..mecburende bişey yapamıyoruuzz..hakkında hayırlısı olsun meleğiiim beniiim
Bence bir orta yol illa ki bulunur ikna etmelisiniz zaten edemezseniz de aileniz ahh ederse huzuruda bulamazsınız bu da bir gerçek koca her zaman bulunabilir ama anne başka birşey bidaha dünyada eşi benzeri yokki uzlaşıp bir şekilde problemi ortadan kaldırmalısınız özür dileyerek soruyorum sakın yanlış anlamayın lütfen afedersinizde müstakbel kocanız 30 yaşına gelmiş annesine,ailesine söz geçiremiyor mu hayat kendisinin hayatı sonuçta ikiniz kuracaksınız sen kaynananla evlenmeyeceksin oğluyla evleneceksin bence sevgilinin olayı çözmesi gerek ben bu kızla ciddiyim seviyorum ve onu hayatıma katmak istiyorum gibi davranışlar sergilemesi gerek bu durumda yoksa senin annen de işi inada bindirir sizde arada kalır üzülürsünüz Allah yardımcınız olsun saygılar.