Cevap: melekler ne yapayım kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen
neden sürekli tartışıyosun insanlarla sana söledim bi iyiniyet var ortada diye sen derdine derman değil stres atmayamı çalışıyosun çok şaşırdım bence kendini bi gözden geçir canım ve unutmaki kimse burda tercihleri yönünde gelişigüzel davranamz
sevgili esra arkadaşım sana göre eleştiri bana göre uyarı burası bir site ve ben bu siteye ortamının güzelliği için kayıt oldum ve derdimi yazdım. eğer amacım azarlanmak olsaydı ben başka kişilere başvururdum, burda yazmazdım. meçhul arkadaşımız dünya tatlısı iyi kalbli birisi olbilir. size de farkındasınız uslubu diyorsunuz. evet uslubu beni kırdı ve uyardım. bu tavır size karşı sergilenseydi siz tepki vermeye bilirdiniz o sizin tercihiniz ben tepki verdim buda benim tercihim. amacım burda kimseyi kırmak veya üzmek değil yanlış anlamayın lütfen. ben sadece beni kıran şeyi söyledim. meçhul arkadaşımızada teşekkür ettim zaten yorumu için. hayırlı günler.
neden sürekli tartışıyosun insanlarla sana söledim bi iyiniyet var ortada diye sen derdine derman değil stres atmayamı çalışıyosun çok şaşırdım bence kendini bi gözden geçir canım ve unutmaki kimse burda tercihleri yönünde gelişigüzel davranamz