selam kızlarrrrr herkes burdaaaaaaaaaaaaa adımı anmayan hamısımmmmm benı nıye unutuyonnnnnnnn bak aglarım🙂
Slm tatlıcadım, h. geldin.. nasılsın ?
selam kızlarrrrr herkes burdaaaaaaaaaaaaa adımı anmayan hamısımmmmm benı nıye unutuyonnnnnnnn bak aglarım🙂
kız cadııı,seni unuturmuyum hiç, sen buralardasın görüyorum , ötekilerin sesi soluğu hiç çıkmıyor ne zamandır..
bılıyorum unutmazsın...nasılsın canım?nekadarlık oldunuz bakalım?bulantıların basladımı?
sağol canımmm...çok tatlı ya bi oynuyo varya ultrasonda ağzım açık izliyorum vallaaslıgokce kızın olacakmıs cok sevındım canım...allahım saglıkla kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah....kız cocugu nazlı cılvelı olur yaaaa bı baska yanı....
canım chatlak ı ben de ne zamandır merak ediyorum... yanlış değilsem doğumu yaklaşıyor onun. şimdi 7 aylık mı ki neyse listeye bakarız. ilk bir-iki ay uğradı, bir daha gelmedi. inşallah herşey yolundadır.
selam canım hosbulduk ıyıyım sen nasılsın?neyaptın tatıle gıttınız degılmı okuyamadım sayfaları......nasıl gectı bakalım?Slm tatlıcadım, h. geldin.. nasılsın ?
yaa bilgemeleğim banada göstersene nasıl yapılıyo bu ticker çok cahilim galibaaa7+1 bu gün, bulantılarım başladı hem de nasılll,günde 3 öğün bulanıyorum yani öle sabah filan değil mütemadiyen, ama olsun şikayetim yok yine de çok mutluyum bulansın istediği kadarr 🙂
sen ne kaDAR OLDUN? şu leritlerden yapında takip edelim yahu, unutuyoruz kim ne kadar oldu?
ayyy cok guzel .....o gunlerı bende bır gorseydım hayırlısıyla.....sağol canımmm...çok tatlı ya bi oynuyo varya ultrasonda ağzım açık izliyorum valla
inşalah görceksin canım nekadarlık oldun senayyy cok guzel .....o gunlerı bende bır gorseydım hayırlısıyla.....