tebrık ederım ozaman senı senagül....bız 11.haftaya gırecegız ınsallah....10+4 gunluguz.....slm tatlı cadım.artık bende hamişim.seninki nekadarlık...
tebrık ederım ozaman senı senagül....bız 11.haftaya gırecegız ınsallah....10+4 gunluguz.....slm tatlı cadım.artık bende hamişim.seninki nekadarlık...
sağol canım bulantıların oluyomu nasıl gidiyo hamileliktebrık ederım ozaman senı senagül....bız 11.haftaya gırecegız ınsallah....10+4 gunluguz.....
evet bulantı devam edıyor arada batmalar agrılar var okadar allaha şukur ıyı gıdıyor bır sorun yok testlerımız baslıcak 2 hafta sonra ınsallah....sen nekadarlıksın keseyı gordunuz degılmı?sağol canım bulantıların oluyomu nasıl gidiyo hamilelik
canım keseyi daha dün gördüm.ama bebişimi göremedik daha.bunlar ne güzel duygularmış ya keseyi görünce bile nasıl heyecanlandım.benimde sabahları başladı bulantılar napalım bebişlerrimiz için herşeye katlanıcaz.2 hafta sonra hangi testler yapılacak canımevet bulantı devam edıyor arada batmalar agrılar var okadar allaha şukur ıyı gıdıyor bır sorun yok testlerımız baslıcak 2 hafta sonra ınsallah....sen nekadarlıksın keseyı gordunuz degılmı?
ense kalınlıgı olculcek ıkılı test yanı senacım....tabıkı guzel bır duygu olmazmı allahım her kadına nasıp etsın ınsallah.....ıyı olsunlarda herseye katlanıcaz tabıkı....canım keseyi daha dün gördüm.ama bebişimi göremedik daha.bunlar ne güzel duygularmış ya keseyi görünce bile nasıl heyecanlandım.benimde sabahları başladı bulantılar napalım bebişlerrimiz için herşeye katlanıcaz.2 hafta sonra hangi testler yapılacak canım
bunun için keseden sıvı alınıyomuydu.yani bu herkese uygulanan bi testmiense kalınlıgı olculcek ıkılı test yanı senacım....tabıkı guzel bır duygu olmazmı allahım her kadına nasıp etsın ınsallah.....ıyı olsunlarda herseye katlanıcaz tabıkı....