hergün bakarsınız artık.bakalım cinsiyetleri ne olacak.oğluma kız bakıyorum da![]()
ben tur$u kurmayi düsünüyorum, yada ic güveysi 🙂
Simdi kiz ariyorsunda, bide oglunu kizkanirsan gelinden 🙂 varya öyle anneler 🙂
hergün bakarsınız artık.bakalım cinsiyetleri ne olacak.oğluma kız bakıyorum da![]()
saol cnm, emine senin 1.trimester testini baya erken yapmislar 4 haftadir dra gitmiyorsan?
ben rahatsizim yahu bende kan vermeyi seviyorum 🙂 delimiyim neevt canim. yarinda yineeee kan alcaklar 🙁 cocuk dogurmaktan korkmuyorum ama kan vermek, serum, igneli seylerden cok korkuyorum...
vallaa sivaslılar fena olur doğru söylüyon bacım.istanbulda da almanyada da elini sallasan sivaslıya çarpıyon.ben de diyarbakırlıyım ama çok altın istemedim siz de az insaf edin az altın isteyin bizdenvayy besik kertmesi heee valla ben kiz istiyorum ama zor alirsin sivasliyiz cok altin isteriz batiririz sizi 😀

yok bee ben öyle olmam gelinime hiç karışmam anneme çekmişim.kayınvalideme kalsa eşim onun dizinin dibinden ayrılmaz.rahatsız olduğum şeyi başkasına da yapmamben tur$u kurmayi düsünüyorum, yada ic güveysi 🙂
Simdi kiz ariyorsunda, bide oglunu kizkanirsan gelinden 🙂 varya öyle anneler 🙂
vallaa sivaslılar fena olur doğru söylüyon bacım.istanbulda da almanyada da elini sallasan sivaslıya çarpıyon.ben de diyarbakırlıyım ama çok altın istemedim siz de az insaf edin az altın isteyin bizden![]()

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

ben rahatsizim yahu bende kan vermeyi seviyorum 🙂 delimiyim ne