bende iyiyim canım yeni topic hoşuna gittimiiıyıyım canım sen nasılsın?

bende iyiyim canım yeni topic hoşuna gittimiiıyıyım canım sen nasılsın?

kızlar yaaa pirensese noldu sildirdimi kendini merak ettim
canım guzel olmus ama nebıleyım dıger tarafa alısınca tuhaf geldıbende iyiyim canım yeni topic hoşuna gittimii![]()
ama ıkı tarafada gırmek gerekecekkk yawwww yarımız orda kalmısss
heralde çok merak ettim ama noldu acababende çok merak ediyorum yaaaaaaaa kendini silip gittmiş keşke gelse çok üzgün demekki
evet evet sadece biz olalım sil baştanoyyyy canım benim ya neler yaptın bir nlatsana bitanem incir yediğini biliyorumsadece
yaa listeyi baştan yapalım bence sadece kendimiz olduğpumuz bir liste olsun
selam canııııımkızlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmm
aysegullllllllllllll naberrrrrrrrrrrrrrr kısssssssssssssss nıye selam vermıyon bakayım sen?bende çok merak ediyorum yaaaaaaaa kendini silip gittmiş keşke gelse çok üzgün demekki
evet öleee oldu ama olsun...canım guzel olmus ama nebıleyım dıger tarafa alısınca tuhaf geldıama ıkı tarafada gırmek gerekecekkk yawwww yarımız orda kalmısss
![]()
nasılsın bakalım ıncır guzelıııııı......ne hıssedıyosun anlat bakayım?evet evet sadece biz olalım sil baştan
herkes fikir beyan etsin öleee olsun
topiğe terleşene kadar birkaçgün gececek sanırım hheehheee
selam canııııım
evet ıkı gune alısırız.....yok canım yatmıyorum esımle yatıp esımle kalkıyorum...sabah kahvaltı hazırlıyorum esım gıtmeden bende yemıs oluyorum yoksa yıyemem cunku hemde kocısım yesın dıye sonra bılgısayarın basında yada tv karsısında oturuyorum yemek yapıyorum daha yatamadım yawwww havada guzel ya yatasım gelmıyo gunesı ızlemek guzel oluyoevet öleee oldu ama olsun...
biraz zaman alacak alışmak hheehheee
nasılsın gülüüüm yatıyonmu hep