ınsallah canım
hadi bakalım bitanem inş hamiş olcak sen bu azimle rabbim yardımcın olsun tatlımm
kıss kriz var dünyada biraz idareli ol bakim heeeeeeeeeeeeee![]()

iyi gidiyo diyemiyorum.çok sıcak ve çok etkileniyorum ama işallah düzelirHoş bulduk tatlım iyiyim sen nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik...
hoşgeldiiiiiiiinnnnnnnnn canım
canım bir dönem öyle oluyor ama inan çoookkk uzun sürmüyor sabret tatlım.
yanılmıyorsam çalışıyorsun... bu sıcaklarda bir de aç kalırsan allah korusun bayılırsın oralarda.
yok kız teselli etmemiştir 🙂 gerçekten çok anlamıyorlar, sonuçta onlara saç değişik geliyor. sen de benim canımsınnnnn
hadi hayırlı olsun canım, güzel yumurtlamalı günlerde kullan 🙂 inşallah vesile olur. olsun canım iyice yıkar öyle kullanırsın tekrar. çünkü pre-seed tüpleri tekrar kullanılabiliyordu.
mrsm temizlikleri yaptın oh valla.2 gündür geçiştiriyorum ben bugün yarın diye.işten çıkıncada çekilmiyo ya.canım isim düşündünmü bebişe....
merhaba hoşgeldin canımsılam_nisa;56215 [FONT=Comic Sans MS' Alıntı:merhaba arkadaşlar ben geldim:meri::meri::meri:[/FONT]
kim senmi karkaladın gülüm fıstık gibi hatunsunb sen delimisin seni yemek için sraya bilem girerler kısss
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalahhhhhhhhhhhhhh, Allahım azmimi boş bırakmasın inşallah...
İdareliyim valla, hiç bişi atmam ben, hep idare kandil işimiz, malum memur durumları..![]()