kızlar duygumdan haberi olan varmı silmedim ama adet oldumu hamiş oldumu bilmiyorum bilen varsa düzenliyim tekrar
aynı şeyi yazmışız🙂
kızlar duygumdan haberi olan varmı silmedim ama adet oldumu hamiş oldumu bilmiyorum bilen varsa düzenliyim tekrar
aynen öyle🙂
inşaallah cey.hoşgeldin aramıza bu aradaramazan ayı ınsallah ugurlu gelır hepımız hamıs kalırız
evet tatlım aynı şeyi yazmışız ama taaaaa 10 küsür sayfa önce paylaşılmış listee ben napıyımmmmaynı şeyi yazmışız🙂
hosgeldin $eker anne.QUOTE]
hoşbuldum lokum anne.ne haber?lokum nasıl?
Lokumun rahati yerinde 🙂
bende iyiyim, gece uyuyorum artik ama kitabda ve int. sirt üstü yatma diyor, yan yatiyorum amaaaa sag sol döne döne anca uyuyorum 🙂
ramazan ayı ınsallah ugurlu gelır hepımız hamıs kalırız
evet tatlım aynı şeyi yazmışız ama taaaaa 10 küsür sayfa önce paylaşılmış listee ben napıyımmmm
plesentayı dolayısıyla bebeği besleyen ana kan damarları sağda olduğu için sağa yatmayı tavsiye etmiyor doktorlar.sola yatın diyorlar.hatta son haftalarda bebek düşük kilodaysa özellikle sola yatın diyorlar.e zaten yüzüstü de yatamıyoruz.sol yanımız çürüyecek deseneLokumun rahati yerinde 🙂
bende iyiyim, gece uyuyorum artik ama kitabda ve int. sirt üstü yatma diyor, yan yatiyorum amaaaa sag sol döne döne anca uyuyorum 🙂ben de kaç gündür uyanıyordum gece sonunda anladım ki acıktığım için uyanıyorum
![]()