Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Bu arada silam nisa ve aysegül,hosgeldiniz kizlar🙂Dogum hikayemi yazarken gelmissiniz anca yazabiliyorum😀
Aysegülcüm,dün chatboxta yazisirken baglantim kopmustu canim.O yüzden veda edemeden kayboldum...

laram canım yazmışın uzun uzun sağol ya.inşaalla oğluna kardeş gelir tez zamanda
Insallah canim benim.Cok duygulandim yaw,sanki tekrar yasamis gibi oldum herseyi.Bebek ciktiktan sonra insanin karni sanki balon gibi sönüyor kizlar,cok ilginc oluyor.Bebek tamamen ciktiktan sonra basardim basardim diyerek sevincten aglamistim...
Basardim basardimi almanca söylemistim,oradaki alman Dr ve ebede anlasinlar diye😀

Son düzenleme:

Bu arada silam nisa ve aysegül,hosgeldiniz kizlar🙂Dogum hikayemi yazarken gelmissiniz anca yazabiliyorum😀
Aysegülcüm,dün chatboxta yazisirken baglantim kopmustu canim.O yüzden veda edemeden kayboldum...

hb tatlımm benimm olsun kuşum önemli diğil zaten habersiz gitmiyceni biliyorum ben seninn yerim seni tontişşş

evet ayşegülüm iyi bi hastanedeki iyi bi doktordu.aylarca ağladım onun yüzünden ama sonraki dr hep aksini söyledi.hiçbir sorun olmadığını söyledi hep umut verdi.

bitanem neresi iyi onun allah aşkına iyi bir dr olsaydı seni yokyere aylarca ağlatmazd çok sinirlendim şimdi gider yolarım odr u haaaaaaaaaaaa

en büyük desteğim sizsiniz aileme içimi dökemiyorum çünkü dayanamıyolar onlarda 8 sene evlat hasreti çekmişler çok zor olduğunu anlıyolar ve bende daha çok kahrolduklarını hissediyorum sen şimdi bir anne adyısn düşünki daha doğmadan en ufak sacıda ona bişey olcak diye endişeleniyosun acıy çekersin dayab,ilğin kadar ama evladını acı çekmesi seni kahreder o yüzden sizi çokkk seviyorum destekleriniz olmasaydı belkide ben şimdi ruh ve sinir hastanesinde tedavi görüyodumm canımsınız benim canımm iyiki varsınzz