aramıza hoş geldin şimall ben daha önce düşük yaşamadım ama buradaki arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla yardımcı olayım düşük yapanların kanaması kesilmez üstüne üstlük artar ama adet döneminde rahim duvarı denilen doku atıldığı zaman kan pıhtısı şeklinde görünür bu normaldir ama yinede için rahat etmiyosa kan testi yaaptır düşük yaptıysan ki inşallah yapmamışsındır betahcg değerin yüksek çıkar ve düşük yaptığını anlarsın.Rabbim gönlüne göre versin 🙂
canım hoşgeldin aramıza...
gülüm en garinti sonucu ancak kan testi verir
ben düşük yaptım ama seninki gibi olmadı 9 gün sürdü reglim o yüzden sanırım seninki düşük değil
belki üstüne görüyorsundur...normal döngün nasıl bilmiyorum yani reglin günündemi geldi kaç gün sürüyor bunlarda önemli
bi arkaşım regli gününden birkaç gün önce kanaması olmuş 3 gün sürmüş bitmiş oda regl oldum düşüncesiyle önemsememiş taaaa bir dahaki ay öğrenmişti hamiş olduğu eğer için rahat etmiyorsa sılam nisanında dediği gibi kan testi yaptırabilirsin[/QUOTE
7 gün sürüyor bu seffer 4 gün erken geldi ve bir hafta öncesinden kasık agrıları memelerde şişlik damarlarda belirginleşme başladı sonrasındada 2 gün cok koyu bi sekılde geldi ve kesildi inş üsütne görmüsümdürde hamileyimdir düsük falan yoktur
Izgilim,kendini bekleyenler listesinden silmissin.Insallah agustos annesi olarak kayit ederiz seni yakinda...herkese hayırlı pazarlar güzeller
ayyy listenin en üstüne çıkmışım ama bu aydan hiiiiç umudum yok ateşim hep aynı hep aynı kendimi listeden silersem tam süper olacak kanımca..... muhtemelen geçikme olacak regl olunca günümü tekrar yazarım

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

mrb arkadaslar ben yeni üye oldum bıkacgundur konuları takıp edıyorum bugunde yardımınıza ve tecrubelerınze ıhtyıacım var. adet gordum bugunn 5. günü 2. gün kan pıtısı seklınde bıseyler dokuldu sonrasında cok az gelıyo hatta gelmıyo.. kasıklarımda batmalar oluyo saplanmalar göğsumde damar cekıyo. sureklı bu uyku halı halsızlık acaba düşük falanmı yaptım farkında olmadan dıye aklıma geldı bana yardımcı olursanız cok seıvnırım
hoşbulduk canım pazartesi yaptırcam inşaramıza hosgeldın oncelıkle dusuk olayında sancı olur bazen cok sıddetlı gelen kan pıhtısı bırıkmıs kan olabılır ama en garantılısı bır kan testı bence