ayh cok tesekkur ederım aysegulcüm sımardım bak şimdi
şimar ks şimarr kuşum benimm
Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
amanda amanda kimler gelmiş taze hamöişimiz mi gelmiş nasılsın canım kan verdinmi
arkadaşlar ben çıkıyorum akşama iftara misafirlerim var öğleden sonra eve kaçıcam anca hazırlanırım.herkese mutlu mutlu günler görüşürüz yarın.
Evt canım dün verdim çok şükür aldım sonucumu o da pozitif ama daha çok küçükmüş 4-4,5 haftalık falan.İnsan inanamıyor yaaa hep kendimi sanki hiç olmayacakmış gibi alıştırmışım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş Bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin...şimar ks şimarr kuşum benimm
amanda amanda kimler gelmiş taze hamöişimiz mi gelmiş nasılsın canım kan verdinmi
Evt canım dün verdim çok şükür aldım sonucumu o da pozitif ama daha çok küçükmüş 4-4,5 haftalık falan.İnsan inanamıyor yaaa hep kendimi sanki hiç olmayacakmış gibi alıştırmışım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş Bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin...
ayyy canım çok sevindimm rabbim kucağina aldığın günleride göstersin inş
aminnn aminnnnn inş rabbim bizede gösteir o güzel günleri yaa bizede dua et canım benimm eeee artık sadmine bir mesaj çekta seni hamiş melek yapsınn kıss senin başin kelmi :tasu:
Tşk ederim canım.AMİN AMİN AMİNayyy canım çok sevindimm rabbim kucağina aldığın günleride göstersin inş
aminnn aminnnnn inş rabbim bizede gösteir o güzel günleri yaa bizede dua et canım benimm eeee artık sadmine bir mesaj çekta seni hamiş melek yapsınn kıss senin başin kelmi :tasu:
Attım bile mesajımı![]()
canlar ben de kaçıyorum.
herkese güzel bir gün diliyorum.
ayarlayabilirsem yine uğrarım.
byeeeeeeeee
canlar ben de kaçıyorum.
herkese güzel bir gün diliyorum.
ayarlayabilirsem yine uğrarım.
byeeeeeeeee