slm cnm bnm hoşgeldinlsınızselam kızlar
slm cnm bnm hoşgeldinlsınızselam kızlar
slm cnm amin çok saoll darısı isteyen herkesin başına inşşslm kızlar. izgil canım çok sevindim.allahım sağ alim bebişini kucağına almayı nasip etsin.tüm hamilelere nasip etsin
sagol canım ıyıyız siz nasılsınız?slm cnm bnm hoşgeldinlsınız
cnm soal bizde iiz hamdolsun Rabbime günlerin geçmesini bekliyozz kontrol zamanı gelsin die😀sagol canım ıyıyız siz nasılsınız?
ne zaman gıdeceksınız bakalım nekadar kaldı?cnm soal bizde iiz hamdolsun Rabbime günlerin geçmesini bekliyozz kontrol zamanı gelsin die😀
canım yaaaaa değerlerim inşallaaaaaaaaaah katlana katlana yükselir bişi daha sorcam önceki himişliğimde sadece ara ara kramplarım oluyordu bu defa bu kramplar daha yoğun ve bazen regl gibi ağrım oluyor sende nasıldıcnm biliyon bnm reglim pek düzeni değildi ben adetimin 35.günü yaptırdım 1800 çıkmıştı ama dediğim gibi bnm düzensizdi sen kafanı karıştırma hiç gör bak o değer nasıl yükselcekkk Allahın izniylee sonuçta sneinde çok yüksek ihtimal geç döllenme cnm
hoşgeldin canım benim nasılsınselam kızlar
oyyyy kıbrısımın gülü nerelerdesin sen nasılsınslm kızlar. izgil canım çok sevindim.allahım sağ alim bebişini kucağına almayı nasip etsin.tüm hamilelere nasip etsin
kuşuuum canım beniiim inşallaah dediğin gibi herşey yolunda giderde hiç bir sorun yaşamam bu defalovely tebrık ederım..........
izgilimmmmmmmm cok sevındım.....ınsallah hersey yolunda gıder canım......tebrık ederım.....