ben geldim nasılsnız bakimmm
hoşgeldin canımmmmmmm iyiyiz seni sormalı?
ben geldim nasılsnız bakimmm
hosgeldın aysegull ıyıyım ben sen naslsın?ben geldim nasılsnız bakimmm
tamam memleketli çok da işverenler genelde yabancı olunca bayram seyran bilmezler. bizim akrabalar da aynı durumda. kaç kaççç 🙂
bakkkk mmmm lerı nasılda uzatmıs....bana oyle demıyosun ama yaaa aglarım bakkkhoşgeldin canımmmmmmm iyiyiz seni sormalı?
hassasım zaten bu ara....hemso dedık bagırmıza bastık...yanlıs yaptınnnn ogretmenımmm🙂[/QUOTE
patron türkde i$te calistigimiz kisiler alman...... barii bayram parasi verse 🙂
bakkkk mmmm lerı nasılda uzatmıs....bana oyle demıyosun ama yaaa aglarım bakkkhassasım zaten bu ara....hemso dedık bagırmıza bastık...yanlıs yaptınnnn ogretmenımmm🙂
aman emıneeeee ben oleyım ozaman kıssssss 28 oluyorum🙂senın yasındayken esımle yenı nısanlanmıstık....ah o gunler nerde ahhh...gencecıktım cıtırdım sımdı yaslandım valla🙂evtt 6sinda... ayyy aramizda kalsin 24 oluyorum yaaaa.... ama kendimi hic öyle hissetmiyorum 🙂
patron türkde i$te calistigimiz kisiler alman...... barii bayram parasi verse 🙂
sagol canım moralım duzeldı🙂.....amannnn yaaa bebıs kız olursa varya benım gıbı nazlı olursa yandı eller....saka canım azıcık takılayım dedım grcı sende benım dılımden anlıyorsun .....canım benım....I LOVE YOU.....🙂hıııııı ok o zaman... valla ya sen bayram sabahı git patronun elini öp, sağ elini aç 🙂 anlar o.
canımmmmmmm tatlı cadımmmmmmm mmm lar nasıl olmuş güzel miiiiii 🙂
nolur ağlama zaten hassassın canım benim 🙂
pardon özürrrr ne deyim 🙂
hoşgeldin canımmmmmmm iyiyiz seni sormalı?
hosgeldın aysegull ıyıyım ben sen naslsın?
sizi gidi çıtırlarrrrr 🙂 ben 29 um.