iyim vallah, bi neyapiyonuz merak ettimde,,,bakiyorum muhabbet koyulasmis araya giremdim:🙂))sen nasilsin camin
Hımmm sen bakma bize bi koyulaştırırız bi sulandırırız bizde muhabbet çooooooookkk
iyiyiz ne olsun işte yuvarlanıp gidiyoruz..iyim vallah, bi neyapiyonuz merak ettimde,,,bakiyorum muhabbet koyulasmis araya giremdim:🙂))sen nasilsin camin
iyiyiz ne olsun işte yuvarlanıp gidiyoruz..Ben malum mideden ilaç alıyorum oruç tutamıyorum kaç gündür, o yüzden karnım acıkmaya başladı, gidip biraz bişiler hazırliyim kendime görüşürüz yine bebeklerim ÖPÜYORUM... gelirim yine ama kaybolmayın..
iyiydir nolsun pek giremiyorum artık eşim izin vermiyo radyasyon fln diye arada işte giriyorum dünde miniğimi gördüm şükürler olsun ama şu bir haftadaır yaşadıklarımı bir ben bilirimGünaydın hoşgeldiniz... İyiyim siz nasılsınız bakalım..
şu muza da bayılıyorum yaaaaa çok SEXYYYYYYYYYYYYY
![]()
Bende onun icin uye olmustum ama pek muhabbete karisamadim daha,,Hımmm sen bakma bize bi koyulaştırırız bi sulandırırız bizde muhabbet çooooooookkkiyiyiz ne olsun işte yuvarlanıp gidiyoruz..
neyse yakinda bende sulandirmaya baslarim dimi ama
eh ben de regli oldum, acıktım🙂
ama şirkette yemeyi düşünmüyorum. adamlarla birlikte regli tarihimi hesaplamayalım🙂
süpersin yaaaaa... 
cnm 4 sene bıttı artık dusunuyoruz dedım🙂)))))))):f040::f040::f040:
iyiydir nolsun pek giremiyorum artık eşim izin vermiyo radyasyon fln diye arada işte giriyorum dünde miniğimi gördüm şükürler olsun ama şu bir haftadaır yaşadıklarımı bir ben bilirim
Bende onun icin uye olmustum ama pek muhabbete karisamadim daha,,neyse yakinda bende sulandirmaya baslarim dimi ama
![]()
iyiydir nolsun pek giremiyorum artık eşim izin vermiyo radyasyon fln diye arada işte giriyorum dünde miniğimi gördüm şükürler olsun ama şu bir haftadaır yaşadıklarımı bir ben bilirim
sapuuuuuuuuuukkkkkkkkkk 🙂
Günaydinnn 🙂 dünden beri nette sorun vardi dayanamadim sirket adminini aradim foruma giremiyorum dedim, inanmiyorum cok zor durumdasiniz anladim dedi yapti netimi 😀
Bende onun icin uye olmustum ama pek muhabbete karisamadim daha,,neyse yakinda bende sulandirmaya baslarim dimi ama
![]()