Şimdi geçirtir misin![]()
kesinlikle gecitirmem... belki daha uzarim 🙂
bazen kocam falan yapiyor kizdirmak icin... bagira bagira tekrar gecittiriyorum 🙂
Şimdi geçirtir misin![]()
ayyy lalezarrrr avatarin cok tatli ve altaki yaziii beni yerden yere vurdu....
onu bende hep diyordum, bana bi i$aret gönder diye... ayyyy duygulandim sabah sabahhhhhhh

anladım canım.....ozaman guzelce gecır bayram tatılını.....sımdıden ıyı tatıller dılerım.....
Hosbulduk....
Selvi boylu diycektin herhalde .... kimseyi üstümden gecittirmedimki cüce kalim 🙂![]()
kesinlikle gecitirmem... belki daha uzarim 🙂
bazen kocam falan yapiyor kizdirmak icin... bagira bagira tekrar gecittiriyorum 🙂

Ayyy canım benim duygulan kısss duygulannnnn hadi hep birlikteeeeeee![]()
Selvi boylu al yazmalı![]()
![]()
![]()
Hem selvi boyluyum diyosun hemde hala üzerinden geçirtmiyosun, demekki hala bi CÜCELİK varrrrrrrrrrrr![]()
ben ce$meleri actimmi, kapatmasi zor oluyur.... o yüzden aglamak yooooook, gülmek varrrr 🙂
yarin testi kesin yapiyorsun bak caymak yokkkkkk......
hadi gül kizzzz.... yoksa gidiklamayami gelelim seni toplu halde 🙂
Ayyy canım benim duygulan kısss duygulannnnn hadi hep birlikteeeeeee![]()
Tik bacim napimmmm.... herkesin bi takintisi var iste 🙂 daha neler var bende nelerrr ama söylermiyimmm bidaha 🙂

Belki daha uzarim 🙂 tik i$te kizz napim 🙂
o testi yarin yapmassan, gelir sorla ben yaparim 🙂
i$ten gec geldi, yemek yedik, cay ictik, kocami bahtaneye yorgana sardim yatirdim 🙂
cok hasta kizzz hic birsey yapamadik, banada geciriyor ne yapcami $a$irdim, iyilesmiyorda 🙂
ama bi ek i$e gitmiste ordan parasini almis, bana verdi, bebek masraflari icin...odayi, arabasini falan alcam onlada... 🙂
yok teyzeyi benimki rahat duruyor artik, gecen hafta cok bi yaramazdi 🙂
bende i$te hafif burun bogaz agrilari basladi... bitgi cayi iciyorum.. ilerlemeden durdurmam lazim 🙂
ne ağlaması yaaa biz eğlenceye hazılrnaıyoruz 🙂
sen hele bi testi yarın sabah yapma o zaman görürsün ağlamak neymiş. seni aha bu yastıklarla kovalarım
yastık savaşı