olmucak diye düşünme Allaha yardım ediyor ama bazen insan bunalınca öyle düşünüyor
ben durumumu bu şekilde kabullendirdim kendime. yoksa işin içinden çıkamıyor, kahroluyordum.
olmucak diye düşünme Allaha yardım ediyor ama bazen insan bunalınca öyle düşünüyor
daha 8 ay olmuş canım. sakin ol.
doktora gittiniz mi?
bak bizim 2 yılı geçti ve hiçbir sorun olmadığı halde kavuşamadık meleğimize.
ben de üzüldüm, kahroldum ama artık iyiyim.
rabbim hayırlısıysa versin diyprum.
gerçi ben artık bebek sahibi olamayacağım gibi hissedip içime kapandım. belki ondandır ama eskiye göre çok çok iyiyim.
inşallah en kısa zamanda seninde olur ve bütün isteyenlerin ve benimdeben durumumu bu şekilde kabullendirdim kendime. yoksa işin içinden çıkamıyor, kahroluyordum.
sakin olmaya calısıyorum bu sürecte eşimin atamsı cıktı ve kocaman bır sehirden kücücük bır ilçeye tasındık burda saglık ocagı seklınde bı hastane var ve doktarları kıtaptan bakıp ılac yazıyolar konyada olsak ıstedıgım sekılde ıstedıgım doktora gıdebılırdım ama burda elım kolum baglı esımın ıznı yok merkeze gıdebılmemız için..
sorun varmı yokmu bılmıyorum
dogal yollaa olmuyo
doktara en az 4 ay daha gıdemeyecegım
bugunde yıne regl olurum
inş olacaksın sorun yoksa olmaman ıcın bı sebebde yok umudunu yıtırme ya lutfen bak bızede umut asılıyosunuz lalezarla sen
inşallah en kısa zamanda seninde olur ve bütün isteyenlerin ve benimde
yagmurcum nasılsın görüşmeyeli.inş en kısa zamanda sende bu duyguyu duyacaksın inanıyorum
ay inşallah arkadaşım herkesin olsun. iyiyim işte aynı sen nasılsınyagmurcum nasılsın görüşmeyeli.inş en kısa zamanda sende bu duyguyu duyacaksın inanıyorum
dedık sana patronu yok edelım rahat et dıye🙂 hosgeldın canım nasılsın
naber kıs cadı🙂
neler yaptın görüşmeyeli🙂
selam nasılsın bayadır konuşmuyoruz
slm kızlar nasılsınız aramıza yeni katılan arkadşımızda hoşgeldi inş burası ona ugur getirir ve bebeği olur. yeni anne adayımız gözün aydın allah analı babalı versin inş