bende cok iyim gülüm bebeğin sonucları iyi cıktı hiçbir sorunu yokmuş cok saglıklı dedi doktor teyzesi![]()
Allaha şükürler olsun canım, çok sevindim

bende cok iyim gülüm bebeğin sonucları iyi cıktı hiçbir sorunu yokmuş cok saglıklı dedi doktor teyzesi![]()

Yalnızkalp mrb, h.geldin aramıza.. 🙂
Sende h. geldin iyiyiz sen nasılsın..
saol cnm benim yaaa üstümden koca bir yük kalktı sanki anlatamaAllaha şükürler olsun canım, çok sevindim![]()

hoşgeldiniz nasılsınız bakıyım .nasıl gidiyor hamilelik yeğenimiz iyimi annesikızlaaarrrr
biz geldiiiikkkkk
hoşgeldiniz nasılsınız bakıyım .nasıl gidiyor hamilelik yeğenimiz iyimi annesi
şükür biz iyiz cnm kızım olacak allah nasip ederse.lalezar yine kırmızıları gördü artık bidaki aya kaldısevinmiştik hamile diye ama olmadı yeni anne adayımız var şimdilik1 tane .sabırsızım tüp bebek yaptırmaya karar verdiiyiyiz çok şükür , sizlerde ne var ne yok? 15 gündür yoktum ,taze haberler var mı? Lalezar silik çizgi görmüştü ben gitmeden ama adını bekleyenler listesinde gördüm tekrar , neler oldu?
sen nasılsın,bebiş nasıl?
şükür biz iyiz cnm kızım olacak allah nasip ederse.lalezar yine kırmızıları gördü artık bidaki aya kaldısevinmiştik hamile diye ama olmadı yeni anne adayımız var şimdilik1 tane .sabırsızım tüp bebek yaptırmaya karar verdi
bizde geldik susamla beraber kızlar bayadır yok idim girdim şimdi yaaa ben çok heyecanlıyım yaaaa salı günü bebişi görcem işlll 12 . haftam bitmiş olcak sizce doktor bana bi yrum yaparmı cinsiyet konusunda ön bi görüş yapabilirmiki acaba bende bi kaç gündür arabalara ve park yataklara bakıom oda yapmıcam park yatak alcam onda kesinim araba olarakda rengini ortak kullanılabilen bi renk alcam belki öbürünün cinsiyeti farklı olcak bidaha masrafa gerek yok