sılam_nisa
Hamiş Melek
kızlar listeyi taşımayı unutmayın emi öpüldünüzzzzzzzzz!!!
:tasu:kızlar ben kaçıyorumm eşim acıkmış ( koca bebek 😀 ) yemek hazırlayayım sizleri kocaman öptüm Allaha emanet olun Rabbim meleklerinizi korusun meleği olmayanlarada tez zamanda meleklerini göndersin 🙂yastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşı:çitos::çitos::çitos::tasu::tasu::tasu:

:tasu:kızlar ben kaçıyorumm eşim acıkmış ( koca bebek 😀 ) yemek hazırlayayım sizleri kocaman öptüm Allaha emanet olun Rabbim meleklerinizi korusun meleği olmayanlarada tez zamanda meleklerini göndersin 🙂yastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşı:çitos::çitos::çitos::tasu::tasu::tasu:
Kaçırmana az kalmıştı 🙂
Evet canım nihayet eşimi razı edip dr.a götürdümm 🙂
Yok canım takılmak değil, aklıma da gelmemişti bakmak sılam detyince bi bakayım dedim sadece HAYIR OLSUN tabikide
ben dedeğim gibi eşimin sorununun bulunmasına yormuştumm .. 🙂
kızlar bende çıkıyorum eve gitcem görüşürüz kendinize iyi bakın
güle gülce canım.
afiyet olsun🙂
olabilü🙂
yürü be! kim tutar seni🙂
kızlar bende çıkıyorum eve gitcem görüşürüz kendinize iyi bakın

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Ben yarın yokum buralarda merak etmeyin, göz kontrolüm var İzmir'e gidicem artık c.tesi anca belki biraz girebilirim, sabırsızım sen girmiyosun hafta sonu seninlede p.tesi görüşürüz inşallah... Öptüm hepinizi kocaman kocaman.. bybyyy![]()
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->