aysegulllllllllllllllllllll
kızlar sonunda zaman bulup girebildim yaaa yeni hamişlere allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bebek istiyenlerede tez zamanda allah versin bana da aminnnn
ıyıyım gızemlı sen nasılsın?nasılsınız kızlar
iyi be canısı ne olsun beklemedeyim işte gün sayıyorum 3 yada 4 günüm var ama hiç bir belirtim yokhoşgeldin canım iyim işlerden vakit buldum bakayım bi dedim sen nasılsın
ıyıyım gızemlı sen nasılsın?
selam canım hosgeldın....selam kızlar nasılsınız
amın canım...herzaman dualarımdasınnnn......ohhh maşşallah allah nazarlardan korusunn kocaman olmuş tamam tatlımmm fırsat buldukça gelirimm duarınızda unutmayınn
betülcüğüm merhaba sen yeni hamişsin belirtin olmuşmuydu biraz yazarmısın anladınmı hamiş oldugunudokuz haftalık olduk sayılır mıde bulantılarım cok yoruyo benı bırde yorulunca heryerım agrıyor sen adet oldunmu canımcım ya
iyi be canısı ne olsun beklemedeyim işte gün sayıyorum 3 yada 4 günüm var ama hiç bir belirtim yok
inşallah canım yaa olursam cok uzun bir tedavi beni bekliyor zaten artık tam teşekküllü bir hastaneye giderim yeter oyalandımayyyy dün konuştugumuz gibi sılamla inş hamilesindir sen ya adet olmazsın umarım canm