mrsm geçmişmi okuon bacım
evet yaaaa .🙁( geldiğimde kimse yoktu ben de geçmiş sayfaları okumaya başladım.
kusura bakma canım
mrsm geçmişmi okuon bacım
merhaba arkadaslar bugün doktordaydık oglumu görmeye gıttık boyu 50cm kılo 3010gr olmus masallah suanda hersey yolundaymıs normal dogum ıstedıgım içinde bekleyecekmısız nstye de gırdım sancı çıktı zaten agrılarımda var 1-2 gündür hazırlıklı ol dedı haftaya kadar dogum olmazsa tekrar gel cumartesı nstye gıreceksın dedı egerkı herseye ragmen 27 ekıme kadar normal dogmazsa oglum 27 ekımden sonra sezeryana alırım dedı<!-- google_ad_section_end -->
canımmmm rüzgar bey kocaman olmuş 🙂yaaa siz anca geçmiş okuyun sabahtan beri burdayım geçmişi okuon kim var kim yok hepsini gördüm yazdım kenara not tuttum bunlar okudu ama yazmadı dicem 😀anaaa ben kimse yok sanıyodum eskiyi okuyodum kimler gelmiş kimler gitmiş 🙁
neyse sonra görüşürüz 🙂
]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->iyi geceler,
bugün adet günüm ama hala olmadım.inşallah bu ay olur.dualarınızı bekliyorum.
Allah'tan ümit kesilmez.ümidimi hiç kesmedim.inşallah bu ay 1 evladın müjdesini alırım.ama olmasada hakkımda hayırlısı,elden gelecek 1 şey yok.