mimozaciceği
Hamiş Melek
güle güle cnm bende cıkıyorum sonra görüşrüzkızlarrr ben cıkıyorummmmm gorusuruz............izgil arayı acma bak bebek var demem ona goreeeeeeeeee......🙂
hoscakalın.......
güle güle cnm bende cıkıyorum sonra görüşrüzkızlarrr ben cıkıyorummmmm gorusuruz............izgil arayı acma bak bebek var demem ona goreeeeeeeeee......🙂
hoscakalın.......
tamam canım bende çıkayım artık yok yok bacım açmamda sizde gelin böyle sık sık ben girdipimde kimseler olmuyor bende geçmişi okuyup çıkıyorum en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere canım öpüyoruz sizikızlarrr ben cıkıyorummmmm gorusuruz............izgil arayı acma bak bebek var demem ona goreeeeeeeeee......🙂
hoscakalın.......
güle güle canım görüşürüz kendinize iyi bakıngüle güle cnm bende cıkıyorum sonra görüşrüz
iim cnmm saol bende çıkmıştım hemen siz nasısınızhosgeldın canım....oglen yazmıısın cıkmak zorunda kaldım oyuzden yazamadım kusura bakma olurmu?nasılsın?
öncesinde koymuştum cnm bnm ilk andan itibaren erkek hisseyodum rabbim hayırlısıyla doğmalarını nasip etsinnurcum bu resım nezamandır var sende bu bebek resmı goruntu resmın yanı?cınsıyetı ı ogrenmeden once mı koymustun resmı?
ohh maşallah cnm bnm çokşükür ii olduğunua sevndm tatlımwaaayy komşum hoşgeldin nasılsın bakalım sen sormadan ben anlatayım dr gittik maşallah yavrum kocaman olmuş herşeyde gayet iyimiş sadece cinsiyeti daha belli olmamış ama olsun kuzucuğum iyi ya o yeter
sizneler yapıyorsunuz
burdayım cnm seni görmek ne güzellslm nurcum nasılsın
burdayımcanım gitmedimaa gttinmi cnm yaa bi konuşamadık tatlıcadım yaz güneşiiiiii bizi bıraktınızmı burda 🙁
nbr cnm oğluşlar nasıll allahım hayırlısyla bende bi kucağıma alsam allah sağlıkla o günleri göstersin tatlımburdayımcanım gitmedim