ya geliyom geliyom kimseyi bulamıyom.salı günü dr gittim oğluşum 2970 gr olmuş.3 haftamız kaldı.son 3 hafta.dua edin bana bari madem geldiğimde yoksunuz cadılar sizi
maşallah barekallah yaa ne güzel.dualrımız seninle canım hayırlısıyla sağlıklıca doğumun gerçekleşir inş..ee epey tombik doğacak heralde senin oğlan 3.5 u bulur 4 falan olur belki fazla mı🙂ya geliyom geliyom kimseyi bulamıyom.salı günü dr gittim oğluşum 2970 gr olmuş.3 haftamız kaldı.son 3 hafta.dua edin bana bari madem geldiğimde yoksunuz cadılar sizi
biz de 12 haftayı tamamladık çok şükür. çok merak etmeye başladım cinsiyetini..hayırlısı olur inş canım gönlüne göre olsun. ve gönlümüzdeki heralde kız erkek hiç farketmiyor değil mi..annelik ne güzel duygu.şükür..15 haftadayız canım gorunsun artık.))
eryemcimm maşallah oğluşuna cnm bnm yaa kocaman olmuş ii bakmışsın senin yaramaza tatlım allah kolay ve sağlıklı doğumar nasip etsin doğumda aklına gelirsek bizede dua et arkadaşım inşş ayy heyecan yaptım ben 3 hafta dmneek haa allahım nolur hayırlısyla bizede göster o günleri haftalr geçse çabucak hayırlısylaya geliyom geliyom kimseyi bulamıyom.salı günü dr gittim oğluşum 2970 gr olmuş.3 haftamız kaldı.son 3 hafta.dua edin bana bari madem geldiğimde yoksunuz cadılar sizi
Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

ya geliyom geliyom kimseyi bulamıyom.salı günü dr gittim oğluşum 2970 gr olmuş.3 haftamız kaldı.son 3 hafta.dua edin bana bari madem geldiğimde yoksunuz cadılar sizi