fudelya
Hamiş Melek
ben de iyiyim işte de gülkere moralim bozuldu ya inş vardır gizemlim inş olmazsıniyi canım sen nasılsın yok olmadım daha ya 😕
ben de iyiyim işte de gülkere moralim bozuldu ya inş vardır gizemlim inş olmazsıniyi canım sen nasılsın yok olmadım daha ya 😕
aaaaaaaaa ben aksami bekleyemem ama yap testini😀 merak ediyorum yaaa...İnş kızlar ya bakalım kısmet gülkercim üzülme canım kısmet değilmiş
gülkercim şu laf boşuna söylenmiyor şimdi bunu duymak içinin acısını azaltmaz belki ama gerçekten olanda da olmadıysa onda da hayır vardır.Allah ın her işinde hayır vardır canım.lütfen üzülmemeye kendini hırpalamamaya çalış.sabırla istemeye devam etmelisin duanda samimi olduğunu devamlılıkla göstermelisin.bugün olmamış olabilir ama öfkelenirsen vazgeçersen bu dualrında aslında tevekkül sahibi olmadığını gösterir. silkelen ve yeniden denemeye başla canım.tabi bu arda bi sıkıntı var mı dr gidip öğrenmen en güzeli. merak etme Allah ın izniyle olacaktır.
Kızlar malesef tek çizgi çıktı 🙁
slm cnm rüyayla amel olmazmis cnm canini SIKMA bitanem inanki bende öyle cok sacma rüyalar görürdüm ve halada görüyorum artik bolca okuyup yatiyorum ve daha iyi rüyalar görüyorum cnm bu arada nasilsin ?Slm kızlar, bu gece acayip bir rüya gördüm onu anlatıcam size;
Ben hamileymişim ama bebek karnımda ölmüş, hastanede onu alacaklarken, bir kadın geliyor yanıma hadi gidelim diye, nereye falan derken eşim de geliyor ve telaşlı telaşlı hadi gidelim diyor, tekrar onada soruyorum ne oluyor nereye gidiyoruz diye, bir tane köy kızı bulmuş onu isteyecekmişim ben eşime, onu eve alacakmışız, ondan çocuk yapacakmış, bana da diyorki sen yeterince üzüldün yoruldun, o bebeği yapsın biz bakarız diyordu falan, bende eşime onunla bu şekilde bir ilişkiye girersen seni boşarım derken uyandım...
Allahım kabus gibiydi yaaaaaaaa... sabah eşime anlattım, ona kızgın kızgın bakıyorum bana güldü hep bütün sabah evden çıkana kadar.. 😕😕😕😕
hayirlisi melegim kücük oldugundan cikmamis olabilir az daha bekle ve kan testi yaptirirsin adet olmazsan eger üzülme kiyamam sana 🙂Kızlar malesef tek çizgi çıktı 🙁