ahanda cikmis 🙂
slm kizlar... nasilsiniz bakalim...
ben gün sayiyorum persembe doktorda randevum var bakalim durumlar ne...
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ
2010 ANNE ADAYLARI 

2011 ANNE ADAYLARI

canım seninde az kalmış hadi hayırlısı...rabbbim herşeyi gönlüne göre versin...benim çatı muayenem 36. haftada yapıldı..bazıları çok abartıyor...sanıldığı kadar zor değil...korkulcak bişey yok yani..sen gönlünü ferah tut
aslı gökçe selzeh kızlar maaşallah bebeklerinize ayyy çok sevimileraslıgökçe canım gözünaydın kızın dogmus Allah ım uzun ömürler versın nazarlardan saklasın
tontişlerrrrrrrrr yerimm sizi bennnn
Allahım sağlıklı huzurlu bir ömür ver şu melekleree Amin!ahanda cikmis 🙂
selam kızlar nasılsınız
sizleri çok özlüyorum, eski sohbetlerimizi çok özlüyorum.
arada küçücük bir fırsat bulduğum gibi buraya koşuyorum ama sizleri göremiyorum 🙁
sevgiyle kalın hepinizi öpüyorum...
doğumu yaklaşan canlarımı rabbim bir avazda kurtarsın ve bekleyen canlarıma da rabbim bir an önce meleklerini göndersin inşallahhhhh...
ahanda cikmis 🙂
selam kızlar nasılsınız
arada küçücük bir fırsat bulduğum gibi buraya koşuyorum ama sizleri göremiyorum 🙁
doğumu yaklaşan canlarımı rabbim bir avazda kurtarsın ve bekleyen canlarıma da rabbim bir an önce meleklerini göndersin inşallahhhhh...
canım seninde az kalmış hadi hayırlısı...rabbbim herşeyi gönlüne göre versin...benim çatı muayenem 36. haftada yapıldı..bazıları çok abartıyor...sanıldığı kadar zor değil...korkulcak bişey yok yani..sen gönlünü ferah tut
ahanda cikmis 🙂
selam kızlar nasılsınız
uff kızlar aslında hepimiz giriyoruz bi ara ama kimse kimseye denk gelemiyo ya nerde bizim o sohbetler
buarada lütfen birbirimize dua edelim arkadaşlar aklımıza geldikçe hamişler kolay doğum inşallah bekleyenlerde en tez ve hayırlı şekilde hamiş olsun inşallah