narkoz vererek yaptılar ışıklıymışyağmurcum hsg çektirmişsinde narkozlumu yaptırdın normal mi?banada demişlerdi geçen ay ama biz pazar günü gidebilmiştik o günde kapalıymış o bölüm.sonrada zamanı geçti vs.yaptıramadım.
narkoz vererek yaptılar ışıklıymışyağmurcum hsg çektirmişsinde narkozlumu yaptırdın normal mi?banada demişlerdi geçen ay ama biz pazar günü gidebilmiştik o günde kapalıymış o bölüm.sonrada zamanı geçti vs.yaptıramadım.
benim bu 2, çektirmem ilkinde uyutmadılar biraz ağrım olmuştu yanma gibi ama bunda uyuttular ve kamera gibi bişeyle bakıyorlarmışyağmurcum hsg çektirmişsinde narkozlumu yaptırdın normal mi?banada demişlerdi geçen ay ama biz pazar günü gidebilmiştik o günde kapalıymış o bölüm.sonrada zamanı geçti vs.yaptıramadım.
iyiyim bende tekrar tüp bebeğe başladık geçen hafta hsg çekildi yine temiz çıktı
inş. arkadaşım Allah bütün isteyen herkeze versin. senin nasıl gidiyor. hayırlısıyla sağlıkla doğumunuda yaparsın inşallahcanım allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın inş bu meleğin göbüşüne sımsıkı yapişşirda bırakmaz seni duarım sizinle
yağmurcum hsg çektirmişsinde narkozlumu yaptırdın normal mi?banada demişlerdi geçen ay ama biz pazar günü gidebilmiştik o günde kapalıymış o bölüm.sonrada zamanı geçti vs.yaptıramadım.
inş. arkadaşım Allah bütün isteyen herkeze versin. senin nasıl gidiyor. hayırlısıyla sağlıkla doğumunuda yaparsın inşallah
amin inşallahaminnnnnnnnnnnnnnnnn inşş güzelim iyi gidiyo tatlım tez vakitte sizede tattırsın inşş mevlamm inş güzelim allah razı olsunn
selam kızlar nasılsınız