son üzüldüğün gözyaşların olsun inşallahhhhh, ondan sonra rabbim seni mutluluktan ağlatsın inşallahhhhh.
canımsın yaaaa🙂
son üzüldüğün gözyaşların olsun inşallahhhhh, ondan sonra rabbim seni mutluluktan ağlatsın inşallahhhhh.
Canım umudunu kırmak istemem ama o belirtiler sonuçta hormonların yükselmesi ile ilgili. bi anda düşmüyorsa, belirtilerinin devam etmesi normal değil mi?Yarın çabuk gelsin ne olur, şimdi gözümü kapatayım açayım yarın olsun, sonuçlar çıkmış olsun ve son saniyelerde dr u bekliyo olayım
inş canm yaa basladk bakalm calısmalara ama bir yerde duydum kadn 3 4 saat belinde yastkla durms ve de ayaklarn havada ve hamile kalmiş bilgi verim dedim
bende denedim aylarca ama işe yaramadı şimdide göğüslerimde dolgunluk ve uçlarında hafif acıma hissi var bide arada kremsi beyaz losyon gibi akıntım var inşallah bende hamileyimdirinş canm yaa basladk bakalm calısmalara ama bir yerde duydum kadn 3 4 saat belinde yastkla durms ve de ayaklarn havada ve hamile kalmiş bilgi verim dedim
sonuç ta pozitif olsun🙂
inşallahhhhh bugün çok çabuk geçer ve yarın sen hayırlı haberi alırsın canımmmm, dualarım seninle... rabbim yardımcın olsun.
Canım umudunu kırmak istemem ama o belirtiler sonuçta hormonların yükselmesi ile ilgili. bi anda düşmüyorsa, belirtilerinin devam etmesi normal değil mi?
Gebeliğinin devam etmesini can-ı gönülden isterim duyduğum gün gerçekten içimden bi şey kopmuştu. Benim yaşımda gebelik için çok genç olmadığından kendi adıma da umutlanmıştım. Hayırlısı olur inş...

Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

Canım bebeğin sağlıklıysa inş devam ediyordur. Devam etmiyorsa bu tecrübeyi yaşamış olmak seni olumlu etkileyecek diye düşünüyorum. Çünkü sen bir basamak daha atlamış oldun. En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inş...İŞte benimki züğürt tesellisi :meri:
bekleyen arkdslara benide eklermsnzz