niye tatlım sana ne oldu..Izgilcim laracım canlar naberrr ben bugünden sonra bidaha giremicem nete yaaaa🙁
canım benim yaaa bana ilacı kullandıgında yaşadıklarını anlatırmısın bendekilerle aynımı diye karşılaştırıp aktaralım birbirimize bende kullandım bu ayyy ben cok şiştim sendede öylemi neler oldu 20 de adet olucam kendimi cok mu dinliyorum acaba yumurtalıklarım belim hafif hafif hep agrıyor ama yumurtlama dönemi ne yaşadın falan bahsedersen sevinirimcanım ben kullandım hayırdır bişeymi oldu
adet gecikmesiyle pek alakası yok rahim filminin güzelim..belki bebiş vardır geçti mi günün??..biliyosun rahim filmi çektiren arkadaşların büyük bir bölümü hamile kalabiliyor..[[sıze="5"]kızlar neolur cvplayın kafayı yicem hsgden sonra nekadar adet gecikiyor yada gecikiyormu[/sıze]
canım benim yaaa bana ilacı kullandıgında yaşadıklarını anlatırmısın bendekilerle aynımı diye karşılaştırıp aktaralım birbirimize bende kullandım bu ayyy ben cok şiştim sendede öylemi neler oldu 20 de adet olucam kendimi cok mu dinliyorum acaba yumurtalıklarım belim hafif hafif hep agrıyor ama yumurtlama dönemi ne yaşadın falan bahsedersen sevinirim
canım benim yaaa bana ilacı kullandıgında yaşadıklarını anlatırmısın bendekilerle aynımı diye karşılaştırıp aktaralım birbirimize bende kullandım bu ayyy ben cok şiştim sendede öylemi neler oldu 20 de adet olucam kendimi cok mu dinliyorum acaba yumurtalıklarım belim hafif hafif hep agrıyor ama yumurtlama dönemi ne yaşadın falan bahsedersen sevinirim
oyyyy kuşuuuum sende bi tatile gidiyon bi annene gidiyon bacım bu ne gezmek böyle...yaza erken başladın kııııııIzgilcim laracım canlar naberrr ben bugünden sonra bidaha giremicem nete yaaaa🙁
ahaaaaa berranurumda gelmişşşş kuşuuuuum nasılsın bakiiiiiiimhayırlı cumalar tekrardan kızlar
oyyyy canımıniçiiiii ne sorcaaaaaadın kıssss hheehheee çeşme başındaki meraklı karılara benzettim kendimi biancanım benim yerim ben hepinizi de hatuna bişi sorcaktım..o yüzden dedim öyle..