slm kızlar napıyonuz ballı kaymaklılarım
Kizlar,herkese selam.Yeni topik acmissiniz.Bunun sebebini tahmin edebiliyorum biraz ama bir yöndende tahmin ettiklerim yasadiklarimla örtüsmüyor.Eger bu topik tahmin ettigim sebepten dolayi acildiysa sadece birkac secilmis kisiye degil diger topikte olup hic sucu olmayan arkadaslarada haber verilmeliydi.Darilan ve alinan arkadaslar oldu.Ilk farkettigimde bende alindim bunu itiraf etmeliyim.Gerci topigin huzurunu bozmak gibi bir sucumun oldugunu sanmiyorum ama yinede bana acaba niye haber verilmedi,istenmiyormuyum diye olusan duygularima engel olamadim.Yinede sessiz kalmayi tercih edecektim ama bazi arkadaslarin israrina dayanamadim.

iyiyiiz canım sen nasılsın bakalımmmm bebiş nasılllslm kızlar napıyonuz ballı kaymaklılarım
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu benlede ilgilenin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ühüüüüüüüüüüüüü
izgilllll canım yerleşme lekeleri olmuştu ya sende inş benmkide ondandır cnmm banada dua et nolurrrrrrr
hop dedik gülüm sevilayda kalmış arada kısssss kasıtlı bişi yoktur durumu sende bbiliyodun gözümün bebeeeeeHosbulduk canim,sagol.Ayni duygulari pembedüs ve sevilayda yasadilar.Sevilaycim dün aksam cok üzgündü kizcagiz...
neeeee temizlikmi offf yaaaaa hakkat beni kim temizlicekkızlar yazzz temizliğine başlayan oldumu ben çok üşeniyorum halılar yıkanacak ama en iyisi yıkatmaya vereyim🙂
wooooow hakkat tapzeyim fırından yeni çıktım anam hadi bakalım şimdi fırından sen çıkıcan anlaştıkmıben ben bennnn
burdayımmmmmm hoşgeldin taze hamişim
anam anlamadım noluyoooo sola yatıp bacaklarımı toplarsam tam süper...sırtüstü sadece bacaklsarımı toplarsam süper ama sağa dönerken daha oooooooooooo ölüyoooooom yaaaaa ahanda daha şimdiden ele geçirdiler bacım bizioluyor hayatım fazla hızlı dönme sakın bide ayaklarını ööölleee uzuuunn uzatma olucak onlar hayatım tutunmaya çalışıyolar geriliyo kasıklarımız..
hheehheee evet bacım çok şükür sonuca ulaştım yarın nasip olursa doktorada gidicez ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok pis heyecanlıyımizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil tebrik ederim.dedim sana ben yerleşme kanaması diye.çooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim.bende de oluyordu yatakta dönerken
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiii herkeşleeeeeeeeeeee öpüyorum hepiniziiiilaracım izgilcim nurcum herkez hoşgeldi sefa verdiiiii
gülüm burdaki sağlık ocğında o tip şeyler yapmıyorlar nedenseizgil meleğim eğer eşin izin alamazsa kan testi yaptır sağlık ocağında kesin sonuç alırsın
kkim haber vermemiş bacım göster bana gösterKizlar,herkese selam.Yeni topik acmissiniz.Bunun sebebini tahmin edebiliyorum biraz ama bir yöndende tahmin ettiklerim yasadiklarimla örtüsmüyor.Eger bu topik tahmin ettigim sebepten dolayi acildiysa sadece birkac secilmis kisiye degil diger topikte olup hic sucu olmayan arkadaslarada haber verilmeliydi.Darilan ve alinan arkadaslar oldu.Ilk farkettigimde bende alindim bunu itiraf etmeliyim.Gerci topigin huzurunu bozmak gibi bir sucumun oldugunu sanmiyorum ama yinede bana acaba niye haber verilmedi,istenmiyormuyum diye olusan duygularima engel olamadim.Yinede sessiz kalmayi tercih edecektim ama bazi arkadaslarin israrina dayanamadim.
cnmm hoşgeldinnnnnnnslm kızlar napıyonuz ballı kaymaklılarım
saoll tatlım vsöledim bidaha atarsan seni çok fena yaparım dedim korktuuu atamaz artıkayyy tekrar hoşgeldin canım ozman o nete söyle gidip durmasın 😀
hacnmm slm tatlım yaa kusu bakma net beni attıda uff aman uğraştım girdim sonundaa ihihi tatlım valla inanki temizlik bana bakıyoo ama hiçmi hiç yapasım gelmiyooo yaa nolcak bilmiyomm uff bi hamiş kalsammm ne alakaysaaakızlar yazzz temizliğine başlayan oldumu ben çok üşeniyorum halılar yıkanacak ama en iyisi yıkatmaya vereyim🙂

laramm hoşgeldin cnm bnmm unutuşlmuştu tatlım yaa hiç sensiz topik olurmuuuuu hoşgeldinnn arkadaşımmmHosbulduk canim,sagol.Ayni duygulari pembedüs ve sevilayda yasadilar.Sevilaycim dün aksam cok üzgündü kizcagiz...
bilgemelekciğim hoşgeldin cnmmmmmmm benide seviyomusunnnnnhoşgeldinnn hamiş melekkk 🙂