senin regl günün yaklaşıyor diye yastık savaşıhadi siz hamilesiniz normal sizin bende niye oluyor böyle şeyler herşeye sinirleniyorum 2 gündür ağlıyorum en ufak bişeye kocadan ilgi bekliyorum
senin regl günün yaklaşıyor diye yastık savaşıhadi siz hamilesiniz normal sizin bende niye oluyor böyle şeyler herşeye sinirleniyorum 2 gündür ağlıyorum en ufak bişeye kocadan ilgi bekliyorum
hg cnm nasılsın şimdi inş bir sorun yoktur ogluşunla beraber mutlu sona gelirsiniz inş
hadi siz hamilesiniz normal sizin bende niye oluyor böyle şeyler herşeye sinirleniyorum 2 gündür ağlıyorum en ufak bişeye kocadan ilgi bekliyorum
hadi siz hamilesiniz normal sizin bende niye oluyor böyle şeyler herşeye sinirleniyorum 2 gündür ağlıyorum en ufak bişeye kocadan ilgi bekliyorum
ay valla aynen ben de filmlerde abartılan bi konu zannediyordum onu da aşermeyi de.ama değilmiş 🙂
bugün ya saçına ya pantolonuna o zaman🙂
evet beni düşündüğünü biliyorum. ama yinede bugünlerde biraz üstüne gidiyorum galiba ilgi bekliyorum ama anlamazsada ağlıyourmsen de beklenti içersin de ondan canım.
her ay hayellerinin suya düşmesi ne demek .çok iyi biliyoruz hepimiz.
kocan seni anlamıyor, senin kadar umursamıyor zannediyorusun. aslında onlar içine atıyor. istisnalar dışında... duygularını dışa vuramıyorlar canım.
benim birsey bulmama gerek yok, zaten kendi beni sinir edecek birsey yapar... ben simdiden sinirlendim 🙂

biraz konuşuncada inatlaşıyorah canim bu adamlarda ilgi bekledinmi ilgi göztermezler, beklemedinmi üstüne dü$erler... biraz dengesiz bunlar...
ay ben hic a$ ermiyorum... ama ercem kafama koydum 🙂
benim birsey bulmama gerek yok, zaten kendi beni sinir edecek birsey yapar... ben simdiden sinirlendim 🙂
evet beni düşündüğünü biliyorum. ama yinede bugünlerde biraz üstüne gidiyorum galiba ilgi bekliyorum ama anlamazsada ağlıyourm
ah canim bu adamlarda ilgi bekledinmi ilgi göztermezler, beklemedinmi üstüne dü$erler... biraz dengesiz bunlar...
ay ben hic a$ ermiyorum... ama ercem kafama koydum 🙂