hoşbuldum cancanlar.laf aramızda yatakta dönerken olan ağrılar klasik hamiş ağrılari.ama yine de ümitlenmeyelim hemen.bekleyelim ve görelim
ay kizlar dün bütün gün pc basindan hic kalkmadim, gözlerim cok fena oldu, zaten gözler kötüydü son zamanlarda dahada fena oldu....
hoşbuldum cancanlar.laf aramızda yatakta dönerken olan ağrılar klasik hamiş ağrılari.ama yine de ümitlenmeyelim hemen.bekleyelim ve görelim
sakince söylekizlar patron 5 dk sonra burda olcak... ve hemen söylemeyi düsünüyorum... gazamiz mübarek olsun...🙂
kizlar patron 5 dk sonra burda olcak... ve hemen söylemeyi düsünüyorum... gazamiz mübarek olsun...🙂
söyle...
2 yıldır hayal kırıklığına o kadar alıştım ki, bağışıklık yaptı.
çift çizgi görsem de inanmam, üzülürüm dermişim🙂
gerçekten kendimi çocuğum olmayacak fikrine alıştırdım, kabullendim. son iki aydır takmıyorum. olacğı varsa (hayırlıysa) olacak zaten. bu kdara yıldır kendimi paraladığıma yanıyorum.
eminekizlar patron 5 dk sonra burda olcak... ve hemen söylemeyi düsünüyorum... gazamiz mübarek olsun...🙂
emine
2 yıldır hayal kırıklığına o kadar alıştım ki, bağışıklık yaptı.
çift çizgi görsem de inanmam, üzülürüm dermişim🙂
gerçekten kendimi çocuğum olmayacak fikrine alıştırdım, kabullendim. son iki aydır takmıyorum. olacğı varsa (hayırlıysa) olacak zaten. bu kdara yıldır kendimi paraladığıma yanıyorum.