mimozaciceği
Hamiş Melek
günaydın cnm regl oldunmu sancıların devam ediyormu nasılsın bugünkızlar günaydın nasılsınız
günaydın cnm regl oldunmu sancıların devam ediyormu nasılsın bugünkızlar günaydın nasılsınız
iyiym sen nasılsın yok olmadı daha dün kahve rengi akıntı başladı bilmiyorum bakalım
iyiyim canım sen nasılsın ya kızlar ben hamıleyım ya eşimle birlikte oldum ve ufak bı kanama oldu
hoşgeldin mimizoçiçeği🙂 hadi hayırlısı olsun...günaydın cnm inş rüyan hayırlara vesile olur erkek bebek gördüğüne eminsen eger erkek bebek murat demekmiş ve hayırlı haber derler ben 2 kere erkek bebek gördüm rüyamda ondan sonra meleğim geldi inş seninde öyle olur cnm
inşallah gelmez canım benim🙂iyim bnede evdeyim cuma günü sondu iş bide hastalanmadım dün adet zamanıydı normalde ama kahverengi akıntı gibi oldu gecikmeli olcak galiba inş. olmaz
hoşgeldiiiiinnnnnn 🙂gunaydınnnnnn
ben 10 gün ciktimya 🙂 bidaki izin yilbasinda... 🙂
yasim 23 ama 19dan sonrasi cok hizli gectigi icin kendimi hala 19 gibi hissediyorum.. hatta biri yasin kac dedimi bi düsünüp öyle cvp veriyorum 🙂
günaydın cnm regl oldunmu sancıların devam ediyormu nasılsın bugün
insallah olmassin canim yaaa... olursada artik rahatsin, en kiza zamanda olur insallah...
inş. olmaz ama sabırsızlanıyorum dünden beri olcamı olmucakmı belli değil akıntıda sürekli olmuyor ara ara
canim her türlü kanamada azda olsa cokta olsa, doktoruna basvurman lazim....
inş onun tedaviside sorunsuz gecerde meleğine en kısa zamanda kavuruşursunuz cnm.allah dualarını kabul etsin cnmİnşallah canım benim, ağzın dualı olurda benimde meleğim gelir artık...
Zaten şimdi içim daha bir rahat kan tahlillerimde bir sorun çıkmadı, ama eşimin hareketli sperm sayısı azmış, dr.um bu başlı başına bir sorun bizim için dedi..
İşte şimdi eşime bunun için birşeyler yapıyoruz inşxallah işe yarar, birde salatı tefriciyeye başladım, Allah kabul ederse bakalım...
inşallah olmaz dünden beri sabırsızlanıyorum artık akıntıda ara ara olyor süreklide değilinsallah olmassin canim yaaa... olursada artik rahatsin, en kiza zamanda olur insallah...
canim her türlü kanamada azda olsa cokta olsa, doktoruna basvurman lazim....
inşallah olmaz dünden beri sabırsızlanıyorum artık akıntıda ara ara olyor süreklide değil
evet becede bugün de bkalımda olmazsa test yapim biinşallah canım yaaa🙂
ama bence yarına kadar gelmezse test yap. inşallah öyle birşey olmz ama yoksa dapsikolojik olarak ötelenmesin...
evet becede bugün de bkalımda olmazsa test yapim bi