hoşbulduk bitanem nasılsın dün akşamdan beriaslımmmm hoşgeldin meleğimmmmm
ayyy özlemişim seniii
sen biliyo musun tatlım neden ayrı bir yere ihtiyaç olduğunu..benim için sakıncası yok da..sadece sebebini anlamadım..hayırlı olsun kızlar, ama burası sadece bölünmeye yarar zannımca, kusuruma bakmayın ama gereksiz geldi bana 🙁
sen biliyo musun tatlım neden ayrı bir yere ihtiyaç olduğunu..benim için sakıncası yok da..sadece sebebini anlamadım..
iim fıstığım işte hafif sancım var okadar regl gibi ama değil tabikiii oyyy düşünceli arkadaşım beni görünce kalmışşş saolasınn
inşş yeni topikte en güzel haberleri veririz birbirimizee kızlar yaa ben diyorumki burası diğer topikten bağımsız yeni bi liste oluşturalım
selam kızlar hayırlısı olsun da öteki topikte neler oldu ki ben hiç bişeycik anlayamadım inşallah burası bana hayırlı gelir hamile kalırım izgile cok sevindim hamiileymiş
bende kısss inanki senle geç tanıştık ama çok kanım kaynadı sana yaaa cnm bnmm dünden beri iim hamdolsun hafifi kasıkta ağrılarım var okadar bide az önce sol gögsümde ağrı oldu biraz ama geçtii uff bunlar artık psikolojik olmasın nolur Rabbimhoşbulduk bitanem nasılsın dün akşamdan beriayyy özlemişim seniii
![]()