iyiyim canım.nolsun uğraşıyoruz işte.sen napıyosun ,nasılsın?bugün bizde hamiş bi arkadaş vardı.canım ya çocuklar çok üzmüş onu ağlayarak çıktı.hamişlik büyük bi baskı yapıyo galiba çocuklara katlanmak daha da zor oluyo heralde. rabbim cümlemize yardım etsin inş.
ben de iyiyim canım....az konum kaldı halletmeye çalışıyorum ama çocukları susturmak en gıcık olay. evet doğru canım, hormonlar ters tepiyor valla. mesela ben de bazı şeyleri büyütüyorum çocuklara kızarken 🙂 ama elde değil, neyse hayırlısıyla bitirelim de.
inş.canım.az kaldı çok şükür.sonra tatillllllllllll.senin mercimek nasıl?annesine kendini hissettiriyomu artık?bulantıların var mı?
kıssslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :meri::meri:
ayyyy tatil kelimesi bile çok güzel....
canım benim mercimek fasulye oldu sanırım 🙂 inşallah sağlıklı gelişiyordur diye bol bol dua ediyorum. bu cumartesi kalp atışlarını dinlemeye gidicez. biraz bulantım vardı ama azaldı, allahım inşallah artmaz. her bulantıda elma yiyorum kesiliyor. inşallah darısı sana canım
iyiyiz canım .sen nasılsın?Nasılsınız bakalım ???
hoşgeldin canımmmm naber