canım hamişim hoşgeldinn desenle bilgemelek aynııııPardon yaaa bişi sorucam Bilgemelek ve Desen aynı kişiler mi ben anlayamadım sanrıım sadece avatarları mı aynı ?
canım hamişim hoşgeldinn desenle bilgemelek aynııııPardon yaaa bişi sorucam Bilgemelek ve Desen aynı kişiler mi ben anlayamadım sanrıım sadece avatarları mı aynı ?
canım değerin baya yükselmiş gözükür bu sefer ultrasondaa sen gönlünü rahat tutKızlar ben az önce dr dan geldim değerimi düşük buldu, ultrasonda da bişicik göremedi, yani daha erken görmek için dedi, tekrar test istedi eğer yükselme olmuş ise olumlu konuştu, yarın tekrar gidicem bana mercimeği görebileceği bir gün verecek,
Değerim de 181,60 dan 1012 ye çıkmış yani olumlu dr yarın göstericez bakalım bebeği görebileceği tarihi belirleyecek sonuca göre..
dün doktor umut verici konuştu ama bilmiyorum canım..en mutlu anlarımda kafa üstü çakılmaya o kadar alışkınım ki..neyse ki rahim kalınlığım çok iyi çıktı bir de 2 tane yumurta gelişmiş çatlamak üzere olan..kendiliğinden hamile kalmak için çok uygun dedi doktor..bakalım ne olacak..tüp bebeğin parasıydı acısıydı hiç önemli değil de..ben çok strese giriyorum o beni mahvediyo..ama ne yapalım..
Kızlar ben az önce dr dan geldim değerimi düşük buldu, ultrasonda da bişicik göremedi, yani daha erken görmek için dedi, tekrar test istedi eğer yükselme olmuş ise olumlu konuştu, yarın tekrar gidicem bana mercimeği görebileceği bir gün verecek,
Değerim de 181,60 dan 1012 ye çıkmış yani olumlu dr yarın göstericez bakalım bebeği görebileceği tarihi belirleyecek sonuca göre..
Kızlar ben az önce dr dan geldim değerimi düşük buldu, ultrasonda da bişicik göremedi, yani daha erken görmek için dedi, tekrar test istedi eğer yükselme olmuş ise olumlu konuştu, yarın tekrar gidicem bana mercimeği görebileceği bir gün verecek,