üstüne görme dedikleri bu işte....
gözün aydın....
bakalım canım inş öledir ya 😀
üstüne görme dedikleri bu işte....
gözün aydın....
çarşıya inemedik canım bitürlü alamadım ya olmazsa incem bugün kaçgündür uyuyamıyorum acaba hamilemiyim diye bgn inip alıcam artık içim içimi yemesindense alayım hemen
YApıcam canım valakısss delledinmi sen niye test yapmıyosun 1 hafta geçmiş hemen yap hemen :meri:
canım bende geceleri uyuyamıyorum....
ama hamiş olanlar uykuya düşkün olur derler....
bencede cnm yap rahatla zaten alıştırmışsın kendini regl oldum die düşünüyosun ama ben sana söliim sen hamilesinnnnnnnnnnnn dedi dersinnnn😀çarşıya inemedik canım bitürlü alamadım ya olmazsa incem bugün kaçgündür uyuyamıyorum acaba hamilemiyim diye bgn inip alıcam artık içim içimi yemesindense alayım hemen
çarşıya inemedik canım bitürlü alamadım ya olmazsa incem bugün kaçgündür uyuyamıyorum acaba hamilemiyim diye bgn inip alıcam artık içim içimi yemesindense alayım hemen
bencede cnm yap rahatla zaten alıştırmışsın kendini regl oldum die düşünüyosun ama ben sana söliim sen hamilesinnnnnnnnnnnn dedi dersinnnn😀
canım ama negatif çıksa da üzülmemeye şartla kendini.benim ilki silik çıkmıştı sonraki gün çıkmadı.3 gün sonraki de çıkmadı
bence de hamile kesin hemde......
nisan annesi oluyorsun....
hala mayıs annesi yok....
belki belki ben olurum....
canım ama negatif çıksa da üzülmemeye şartla kendini.benim ilki silik çıkmıştı sonraki gün çıkmadı.3 gün sonraki de çıkmadı